Начало Водещи Кралицата свика спешно членовете на семейството

Кралицата свика спешно членовете на семейството

900
семейството Принц Филип и кралица Елизабет II
на снимката: Принц Филип и кралица Елизабет II

Интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, предизвика буря по целия свят, особено в кралското семейство. Членовете на кралското семейство са провели спешна среща за това какви стъпки да предприемат по-нататък. Информира „Дейли мейл“.

Бъкингамският дворец е парализиран от „скръб и шок“, след като принц Хари „хвърли атомна бомба по семейството си“ в това интервю. Кралица Елизабет II, на 94 г., принц Чарлз, на 72 г., и принц Уилям, на 38 г., са се заключили в двореца и обмислят как да отговорят на поредицата взривоопасни твърдения на принц Хари и съпругата му.

Херцогът и херцогинята на Съсекс обвиниха кралското семейство в расизъм. Те твърдят че предполагаем неназован член на семейството, който не е нито кралицата, нито херцогът на Единбург Филип, се е страхувал какъв ще бъде цветът на кожата на синът им Арчи. Меган Маркъл се оплака, че не е получила подкрепа, когато е поискала помощ поради мисли за самоубийство.

Журналистката на Би Би Си, която следи кралското семейство, Даниела Ралф, счете, че Бъкингамският дворец няма да бърза да реагира.

Министърът в британското правителство и близък сътрудник на Борис Джонсън, лорд Зак Голдсмит, вчера нагледно обясни как интервюто е повлияло на двореца, но и на цяла Великобритания.

В отговор на съобщение, че херцогът и херцогинята на Съсекс са „натоварили самолет и са хвърлили бомба над Бъкингамския дворец“, той написа в Туитър:

„Не само над двореца, но и над семейството на Хари. Хари взриви семейството си“.

Според „Дейли Мейл“ кралският персонал е останал буден до 3:00 сутринта и е гледал интервюто. То е било обследвано и анализирано обстойно от частния секретар на кралицата и принц Чарлз, сър Едуард Йънг.

предишна статияЕдна от зодиите ще има сериозни парични проблеми
следваща статияНова оставка в Обединеното кралство заради критики към Меган и Хари