Начало Водещи Обвиняват Меган Маркъл в тормоз, тя се чувствала натъжена

Обвиняват Меган Маркъл в тормоз, тя се чувствала натъжена

1124
меган британците

Говорител на херцогинята на Съсекс заяви, че тя е натъжена от новината, че срещу нея са повдигнати обвинения в тормоз, докато все още живеела в двореца Кенсингтън, съобщава Би Би Си.

Историята за това, как Меган е упражнила тормоз и е принудила двама от личните си асистенти да напуснат работните си места и е нанесла морална травма на трети, е публикувана от „Таймс“, където има имейл с подробности за конфликта и имената на участниците. Писмото буквално въплътява слуховете и догадките, които витаят около херцогинята, когато няколко месеца след сватбата няколко слуги напускат наведнъж работа.

“Херцогинята е натъжена от тази последна лична атака срещу нея, защото самата тя е била жертва на тормоз и напълно подкрепя онези, които са преживели такава болка и травма”, заявява личният й представител. В света царува състрадание и тя ще се опита да бъде пример за това как да правим правилни и добри дела”.

Бъкингамският дворец,

който отговаря за приемането на хора за кралската служба, заяви, че е изключително загрижен за обвиненията в тормоз срещу херцогинята на Съсекс и ще ги проучи внимателно. Бъкингамският дворец никога няма да толерира тормоза и тормоза на работното място, се казва в изявлението.

Дворцовият персонал отдавна иска да разкаже историята така, както я виждат. Някои от служителите на двореца са убедени, че буквално са се постарали да помогнат на Меган след сватбата. След това са били третирани много грубо или по-късно напълно уволнени като безполезни и ненужни.

Публикацията е в навечерието на излъчването на интервюто

на Меган и принц Хари с Опра Уинфри, планирано за понеделник.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Asian Wedding Mag (@asianweddingmag)

Поддръжниците на Меган няма да се откажат от позициите си. Те твърдят, че хората, посочени в писмото, което е попаднало във вестника, не са знаели нищо за жалбата и никога не е било под формата на официален документ. Но където и да дебне истината, напрежението и публичността в навечерието на излъчването на интервюто ескалираха до краен предел.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха като високопоставени членове на кралското семейство още през март 2020 г. и сега живеят в Калифорния. През февруари Бъкингамският дворец обяви, че няма да се върнат към церемониалните си задължения.

Двучасовото интервю на Меган и принц Хари ще се излъчи в САЩ по CBS в неделя вечерта на 7 март и във Великобритания в 21:00 часа в понеделник на 8 март по ITV.

В съобщение от CBS се казва, че в интервюто Меган ще говори за брака си, как е влязла в кралското семейство, майчинството и как живее под толкова силен обществен натиск.

предишна статияЕдна от зодиите я чака сериозна среща с шефа, дано е за добро!
следваща статияВ Северна Македония готови за признаване на българско малцинство