ден зодиак парични проблеми

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

 

Телец

Бъдете внимателни и предпазливи при общуването с Вашия любим човек. Днес ще му бъде доста трудно да търпи Вашите шеги и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема буквално. Постарайте се да му говорите само и точно онова, което искате да кажете, без нищо излишно.

Близнаци

Проблем от паричен характер ще се изпречи пред Вас и Вашия любим човек през днешния ден. Средствата ще са или прекалено много или прекалено малко за постигане на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази сложна задача заедно. Бъдете внимателно и предпазливо.

Рак

Където и да сте – в огромен търговски център, в бутик, който отдавна сте искали да посетите или на работното си място, разглеждайки стоките в новия интернет-магазин, скрийте по-далече своята кредитна карта. Сега силата на волята Ви съвсем не е на висота, и ако паричните Ви ресурси са достатъчно далече, ще можете да избегнете сериозен пробив в своя бюджет. След няколко дни, когато импулсивното Ви желание да правите покупки премине, сами ще се похвалите за това.

Лъв

Оставете някъде пистолета си – шести калибър! В дадения момент няма нужда да правите анализ – нека хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на бунт, но с ума си разбирате, че днес съвсем не е този ден, когато трябва да влезете в подобна схватка. Нека този сценарий да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, как ще наблюдавате развитието на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате , че сте избрали мирен път. И помнете: „Този, който идва с меч, от меч умира”.

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учреждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Стрелец

Стрелците днес ще се отличават с неподозирано коварство, благодарение на което ще постигат и своите невероятни резултати. Няма проблем, с който представителите на знака не биха могли да се справят. Само че за последиците от своите постъпки те се замислят рядко и малко се вълнуват от отношенията на обкръжаващите. Затова рискът да си спечелят нови врагове, е много голям. Трябва да се отбележи, че днес много или малко, те уверено ще игнорират леките пътища. Естествено, има и свое обаяние да се опитат да прокарат своя пътека, но за целта е нужно прекалено много време, което би било възможно да се използва за нещо по-полезно.

Козирог

Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихре се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей

От дълго време Ви се искат близки и доверителни отношения. Понякога всеки трябва да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от никъде. Сега е най-подходящото време да се огледате наоколо си и да потърсите хора, чийто начин на мислене Ви е близък. Защо не планирате нещо като игра на тенис или сбирка на пица, за да укрепите възникналата помежду ви връзка ? Само ще се радвате на онова, което ще се получи като резултата.

Риби

Атмосферата на деня подтиква към нестандартни решения. Но за да реализирате това или онова оригинално намерение, ще се наложи да се придържате към определена дисциплина, а е възможно да се наложи да пожертвате някои и други възможности. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл само ако се завърши до края на деня. Ако имате желание за развлечения, от рано се погрижете за техническата безопасност. Любовните отношения Ви обещават изненади, като не всички от тях ще са приятни, особено ако става дума за интимна близост.

предишна статияЯпония създаде най-бързия суперкомпютър в света
следваща статияКралицата свика спешно членовете на семейството