Овен
Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

 

Телец

Най-интересното , което се случва сега съвсем не е на подиумите в Милано или зад кулисите в Холивуд – най-блестящите идеи се раждат във Вашата глава! Подробно изследвайте най-добрите от тях и помислете, как може да ги реализирате. Поговорете с по-опитни приятели и споделете с тях, за какво мислите. Възможно е те да могат да хвърлят светлина на ситуацията и да Ви помогнат да изберете правилно направление за своята дейност. С пълна сила ще усетите върху себе си, какво е това дух на сътрудничество.

 

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

 

Рак

Днес предстои да вземете някакво отговорно решение, което в значителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия любим човек, независимо дали искате това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.

 

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

 

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност не само за Вашия любим човек, но и за още някой, който по непредпазливост, неочаквано или преднамерено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му съвсем не Ви е нужна! Само че ще се наложи…

 

Везни

Опитайте се да прекарате деня спокойно, като избягвате излишните сътресения и ако не се опитвате да решавате свръхсложни задачи. Умението да се задоволявате с малко и точно да оценявате своите възможности ще са Ви нужни, ако планирате да посветите деня си на преодоляване на професионални трудности. Финансовата картина е стабилна. Може да се правят големи покупки и крупни инвестиции – няма да похарчите парите си напразно. Старайте се да избягвате както физическите, така и емоционалните натоварвания, защото може да станат причина за неуспехи.

 

Скорпион

Най-добрият подход към този вълнуващ и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, докато всички спят. Може да направите невероятен скок напред, а след това да се насладите на свободен следобед, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви дари с проницателност, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат как да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!

 

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

 

Козирог

Каквото и да Ви съветват приятелите за Вашите любовни връзки, постъпете така, както сами смятате за необходимо. Не трябва да разчитате на чужд опит, защото това така или иначе няма да Ви помогне.

 

Водолей

Днес Ви предстои да вземете някакво отговорно решение, което до голяма степен ще даде отражение на благополучието на Вашия любим човек, без значение дали искате това, или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по даден въпрос, цели двадесет пъти претеглете всички „за” и „против”.

 

Риби

Денят ще се подрежда не съвсем така, както сте очаквали и ще се наложи да правите промени в плановете, които сте си направили. Бъдете готови да импровизирате! Именно от това, до колко бързо сте в състояние да се ориентирате в ситуацията, ще зависят резултатите през този ден. От стари приятели може да получите доста ценна информация. Роднините може да Ви сервират сюрпризи, които, за съжаление, няма да са от най-приятните. За щастие не става дума за някакви действително сериозни проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате така, както се полага – с хумор, но без излишни преживявания.

предишна статияВладимир Перев: Македонските политици са зависими от Белград
следваща статияRFI: Кирил Петков – „Мистър Пропър“ на България