Начало Култура Правят нов сериал, който ще разказва предисторията на „Игра на тронове“

Правят нов сериал, който ще разказва предисторията на „Игра на тронове“

1306
Не сме допускали, че последният сезон на „Игра на тронове“ ще постави финална точка на най-популярния сериал за последните години. Още

Не сме допускали, че последният сезон на „Игра на тронове“ ще постави финална точка на най-популярния сериал за последните години. Още през миналата година се заговори за няколко проекта, които да продължат сагата, с които бяха ангажирани много сценаристи, работещи по различни идеи.

Ето че вече е ясен първият развит сценарий, който ще се сдобие поне с пилотен епизод, съобщава Cinefish. Той е дело на Джейн Голдман, съсценарист на „Kingsman: Тайните служби“. Детайлите по сюжета са строго засекретени, но бе обявено, че Голдман и самият Джордж Р. Р. Мартин разработват историята. Тя ще бъде превърната от сценарий от Голдман. Ако той се получи добре, тя ще бъде ангажирана като създател на бъдещия нов сериал.

Действието в него ще се развива много преди събитията в добре познатия ни тв феномен и ще ни потопи в мрачната древна история на Вестерос. Официалното описание е съвсем кратко: „Само едно нещо е сигурно: от ужасяващите тайни в историята на Вестерос до истинския произход на Белите бродници, мистериите на Изтока и легендата на фамилията Старк – това не е историята, която си мислим, че знаем“.

Следващата стъпка е да бъде обявено името на режисьора и на новия актьорски ансамбъл. След това се надяваме да научим ориентировачно кога да очакваме премиерата на малкия екран. Междувременно осмият и последен сезон на „Игра на тронове“ ще е сред най-очакваните сериали през 2019 г.

предишна статияПринц Хари и Меган на пътешествие през есента
следваща статияАктьорите, които загинаха по време на снимки