Начало Свят Актьорите, които загинаха по време на снимки

Актьорите, които загинаха по време на снимки

4545
Има шокиращи моменти в историята на киното, когато актьорите напускат толкова трагично и т

Има шокиращи моменти в историята на киното, когато актьорите напускат толкова трагично и толкова неочаквано този свят, че всичко това ни се струва като сюжет от един драматичен филм, пише Cinefish. Следват тъжни истории за любими и обичани кинозвезди, чиято скоротечна кончина и обстоятелствата около загубата им ни остави безмълвни, тъй като са се случили по време на снимачен процес. Това, което те остават след тях, са филмите им, които са зарадвали и направили щастливи много хора. Разбира се, този списък не е изчерпателен.

Хийт Леджър

Хийт Леджър

Звездата на “Черният рицар“ Хийт Леджър, е преполовил заснемането на „Сделката на доктор Парнасъс“ когато припада и умира в апартамента си в Ню Йорк през януари 2008 г. За причината за смъртта се счита за „злоупотреба с медикаменти по лекарско предписание довела до необратима интоксикация“

Антон Йелчин

Антон Йелчин

Звездата на „Стар Трек“ Антон Йелчин умира при ужасни обстоятелства. Той е на път за репетиция, когато неговият джип Гранд Чероки ненадейно без да е паркиран добре пред дома му го застига и го притиска до един стълб. Сблъсъкът рязко притиска дробовете му и той умира от „директна травматична асфикция“.

Пол Уокър

Пол Уокър

Бързият и яростен франчайз губи най-голямата си звезда, Пол Уокър, при автомобилна катастрофа. Той шофира Поршето си заедно с приятел, когато се удря с голяма скорост в улична лампа и отнася дори и дървета наоколо, преди автомобилът да се запали. И двамата загиват на място.

Брандън Лий

Брандън Лий

Синът на Брус Лий, Брандън Лий, е само на 28 години, когато почива на снимачната площадка на “Гарванът“ . В сцена, в която би трябвало да се използва пистолет, пълен с халосни куршуми, се оказва, че в него по наяква причина са останали бойни. Брандън е прострелян в корема. Раната причинява тежко кървене, от което актьорът умира в болницата.

Брус Лий

Брус Лий

Известният баща на Брандън Лий Брус Лий  също умира по време на снимки. Причината е тежък и необратим оток в мозъка. Той почти е завършил снимките на последния си филм „Вход на дракона“…

Мерилин Монро

Мерилин Монро

Дивата Мерилин Монро загива в дома си от предозиране с предписано от лекар лекарство на 5 август 1962 г. По това време тя снима филма „Something’s Got to Give“, който излиза по кината чак през 2001 г.

Оливър Рийд 

Оливър Рийд

Великият актьор Оливър Рийд умира по време на една от почивките на един от снимачните дни на филма на Ридли Скот „Гладиатор“. Причината за смъртта е сърдечен удар.

Филип Сиймур Хофман

Филип Сиймур Хофман

Филип е едва на 46 години, когато умира от злоупотреба с наркотични вещества през февруари 2014 г. Преди това той не е докосвал дрога цели 23 години. Смъртта му настъпва по време на продукцията на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част 1“

Кларк Гейбъл

Кларк Гейбъл

Актьорът Кларк Гейбъл е най-вече известен в участието си в легендарния филм „Отнесени от вихъра“, както и в толкова много други класически филми. Той умира трагично от сърдечен удар по време на снимките на филма „Неудачници“. Интересно е, че другата главна роля във филма е на Мерилин Монро, която умира по-малко от година след това, също по време на снимки, както може да прочетете по-горе.

Британи Мърфи

Британи Мърфи

Преди много години това безкрайно талантливо момиче беше тийнейджърска кино звезда, а по-късно се превърна в успешна драматична актриса. Тя умира от пневмония няколко месеца преди да завърши последния си филм. Само половин година по-късно нейният съпруг е намерен мъртъв в тяхната къща. Смъртта му се дължи на скрита плесен в дома им. Тогава става ясно, че това е истинската причина за смъртта и на Британи Мърфи.

Ривър Финикс

Ривър Финикс

Младият и изключително талантлив актьор умира внезапно от злоупотреба с наркотици, когато е само на 23 години. Неговият последен филм „Тъмна кръв“ е пуснат по кината много години след смъртта му – през 2012 г.

предишна статияПравят нов сериал, който ще разказва предисторията на „Игра на тронове“
следваща статияВсеки, който непрекъснато говори по мобилен телефон, трябва да знае това