Начало Новини Тен Хаг след поражението от Кристъл Палас: "Подготвих отбора по възможно най-добрия...

Тен Хаг след поражението от Кристъл Палас: "Подготвих отбора по възможно най-добрия начин"

39
Тен Хаг след поражението от Кристъл Палас: "Подготвих отбора по възможно най-добрия начин"

Неволите на Манчестър Юнайтед през този сезон отново излязоха на преден план след унизителната загуба с 0:4 при гостуването на Кристъл Палас във Висшата лига, но мениджърът на тима Ерик Тен Хаг продължава да вярва, че той е правилният човек, който може да се справи със ситуацията.

Юнайтед имаше няколко проблема с контузии преди мача и треньорът бе принуден за постави полузащитника Каземиро като централен защитник, където допусна редица грешки.

Юнайтед остава на осмо място с три оставащи мача във Висшата лига и е изправен пред няколко антирекорда. В момента те имат клубен рекорд по брой загуби (13) в един сезон на Висшата лига и са допуснали най-много удари (618) в една кампания.

Ако допуснат още три гола през този сезон, те ще поставят нов антирекорд за най-много допуснати в кампанията.

„Ще продължа да се боря, подготвих отбора по най-добрия възможен начин“, каза Тен Хаг пред „Скай Спортс“. 

„Това представяне не беше достатъчно добро и аз трябва да поема отговорността за това. Но ще намеря енергия и ще ги подготвя за следващия мач. Имаме девет точки, за които да играем и трябва да се борим за тях“, каза още Тен Хаг.

Мениджърът отказа да хвърли вината само върху Каземиро за лошото представяне в защита.

„Не можете да обвинявате само един играч, това е отборно представяне. Не се адаптирахме към различните ситуации. Ясно е, че не действахме както искаме, не е достатъчно добре. Винаги има причини, всеки можеше да види защитната ни линия днес, където имахме огромни проблеми. Но в крайна сметка трябва да се справим с тези проблеми и трябваше да се справим по-добре“, коментира Тен Хаг.

Следващият мач на Манчестър Юнайтед е домакинството на лидера в лигата Арсенал в неделя.