Начало Спорт Световноизвестни сноубордисти снимат филм за България

Световноизвестни сноубордисти снимат филм за България

946

30 световноизвестни фрийстайл сноубордисти пристигнаха в България, за да се включат в заснемането на филм, посветен на културата на зимния спорт.

„За първи път събираме цялата банда от Stinky Family заедно и се радвам, че това се случва именно тук, в България“, сподели Христо Петков, основател на фирма за чорапи за сноуборд и лайфстайл и основен двигател на събитието, за което ще се говори дълго сред сноуборд средите. Той допълни, че е много трудно да събереш всички райдъри по време на зимния сезон, тъй като те са много заети.

Целта на филма е да се покаже една различна точка за България през погледа на хората, които никога не са били тук и да се постави страната ни на световната сноуборд карта. Филмът излиза през септември и ще се разпространява в цялата дистрибуторска мрежа на Stinky в повече от 25 държави.

Вече цяла седмица Stinky Family обикалят цяла България, като правят триковете си из центъра на София, хижа в Стара планина, а миналата събота демонстрираха най-доброто от сноуборда в Боровец на специално изградено трасе.

Nick Dirks, Jesse Paul, Erik Leon, Marcus Rand, Jake Schaible, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell и Jeffy Gabrick са само част от имената, гостували у нас. Всички споделят, че в България много им харесва и са впечатлени, че могат да карат в градска среда и хората ги приемат много топло.

предишна статияСвалиха всички обвинения към Джим Кери за самоубийството на Катриона Уайт
следваща статияНаситен с емоции ден за една от зодиите