Начало Свят Свалиха всички обвинения към Джим Кери за самоубийството на Катриона Уайт

Свалиха всички обвинения към Джим Кери за самоубийството на Катриона Уайт

2127

Последните две години бяха един много тежък период за американския комик Джим Кери. През септември 2015 г. бившата му приятелка Катриона Уайт се самоуби само няколко дни след като двамата се разделиха.

Бившият й съпруг и родителите й обвиниха героя от „Маската“, че е ускорил кончината на младата жена, като й е доставял лекарства, които тя е погълнала, за да сложи край на живота си. Тогава той трябваше да се яви в съда в Лос Анджелис по обвинение, повдигнато от бившия съпруг на Уайт за непредумишлено убийство. Но ето, че днес обвиненията вече отпаднаха, разкри говорителят му, цитиран от БГНЕС.

Това е добра новина за Джим, който през октомври 2016 г. каза за сайта TMZ: „В живота има моменти, когато трябва да се изправиш и да защитиш честта си от злото. Няма да търпя тези безсърдечни опити да се възползват от мен или от жената, която обичах“.

Преди да се самоубие Катриона Уайт оставя писмо за Джим Кери. „Вече три дни те няма. Бих могла да преживея и да събера парчетата от нараненото ми сърце. Но просто нямам желание да го направя. …Моля те, прости ми. Просто не съм създадена за този свят“.

Катриона Уайт бе гримьорка в киното и с Джим бяха двойка от 2012 г. Тяхната връзка бе белязана с многобройни раздели. Кери присъства на погребението на Уайт в родния й град в Ирландия и беше един от хората, които носиха ковчега й. След смъртта й той написа за нея, че е била „наистина мило и крехко ирландско цвете“.

Представители на актьора заявиха, че той иска вече да обърне страницата.

предишна статияЗапочнаха снимките на последния сезон на „Къща от карти“ без Кевин Спейси
следваща статияСветовноизвестни сноубордисти снимат филм за България