Начало Водещи Наситен с емоции ден за една от зодиите

Наситен с емоции ден за една от зодиите

2323
ден зодиак парични проблеми

Хороскоп за 2 февруари 2018г.

Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

За Вас този ден не е особено интересен. Нито нови перспективи ще открие, нито ще се ознаменува с някакви сериозни проблеми. Спокойно се занимавайте със започнати по-рано работи, въвеждайте ред в документи и със своята обичайна акуратност проверявайте чуждите изчисления. Ако сте на ръководна длъжност, много внимателно следете работата на подчинените си. Общуването с Вас ще даде на много хора усещане за спокойствие и душевен комфорт, и затова не е чудно, че ще привличате най-различни хора. Вечерта ще почувствате, че сте загубили не малко жизнена енергия. Легнете си по-рано, за да успеете да попълните енергийните си запаси.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Дева

Хич не Ви се стои на едно място. Време е да признаете, че не знаете как да се справите със своите чувства. Няма значение от какво сте се интересували преди – сега Вашето внимание ще бъде погълнато от нещо съвсем друго. Може още дълго да се отвличате по различни неща, но докато не си дадете сметка, какво именно не Ви достига за пълно щастие, няма да намерите покой.

Везни

Възприемчивостта към чуждите настроения или към общата атмосфера на създалата се ситуация, чак до вечерта ще бъде Вашето допълнително преимущество. Възможно е именно благодарение на изброените качества да съумеете да се справите отлично с отговорна работа, при това – даже и без особено да се напрягате. Чувството за пълен комфорт (душевен и физически) ще Ви обхване някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас истински отдушник. Захвърлете работата! Отдайте се на любов, заемете се с творчество, или намерете друг подходящ начин, та да опитате вкуса на живота.

Скорпион

Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.

Стрелец

През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – така неясни, че близките Ви хора ще се губят в догадки и съмнения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до верен извод.

Козирог

Днес Вашият любим човек ще Ви говори парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат продиктувани от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но частица истина в думите му все пак ще има…

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

предишна статияСветовноизвестни сноубордисти снимат филм за България
следваща статияНИМХ: Максималните температури ще достигат 17 градуса на някои места