прогноза за времето

През нощта и утре сутринта по-значителна ще е облачността над Западна България, но само на изолирани места ще превали слабо. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 3° и 2°, в София – около минус 2°. До обяд облачността над западните райони ще намалее и над цялата страна ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е слаб, от югозапад и с него температурите ще започнат да се повишават, максималните ще са предимно между 9° и 14°, в София 11°-12°.

Над планините преди обяд по-значителна ще е облачността над масивите в Западна България, но само на изолирани места ще превали слаб сняг. Около и след обяд облачността ще намалее и навсякъде ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Температурите ще се повишават и максималната на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра – около минус 2°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-12°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2 бала, в крайните северни райони – 3 бала.

предишна статияЗа една от зодиите днес са възможни проблеми в личните отношения
следваща статияКои са основните модни тенденции на 2022 година?