хороскоп
хороскоп

Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате – лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина…

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е необходима работа.

Рак

Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв

Още един ден, прекаран далече от света, и ще бъдете готови да заемете своето място на сцената, независимо от това, къде се намира тя и какво представлява, започвайки от истинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки човека, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква ситуация се опитвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви разберат.

Дева

Колкото и да се опитвате да поукрасите нещо, ако това не се получава, значи така и трябва да бъде. Не губете времето си напразно, обслужвайки модните тенденции. Харесвайте си онова, което си харесват, и престанете да се тревожите за онова, което ще кажат хората от страни за Вас. Ако харесвате разноцветни синджири, носете ги и за напред. Ако най-голямо удоволствие Ви доставя музиката в стил „диско”, увеличете звука Гордейте се от това, което сте, и от детайлите, които Ви отличават от всички останали хора в този свят.

Везни

Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия любим в частност. Само че би било прекалено неразумно, ако решите да демонстрирате своето превъзходство.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

Позволете си, да удовлетворите своето любопитство – в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволсзтвия от всякакъв род разследвания! Изучете подробно онова, за което отдавна Ви се е искало да научите повече. Използвайте максимално свободното си време, за да търсите нужната информация, илюстрации и тем подобни…. Любопитството може да Ви дойде много добре и в романтичната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които доста отдавна Ви се е искало да узнаете. Отхвърлете своето стеснение и направете решителната крачка!

Козирог

Днес можете да се окажете в състояние на неопределеност, но не възприемайте това като неудачен период в живота си, а като своеобразна „чакалня”. Това е само подготовка към нещо невероятно. Може скоро да скъсате любовни или приятелски отношения с някого, които в момента прекалено много Ви ограничават, или обратно – да вдъхнете нов живот на отношения, които още не са се изчерпали. Звездите Ви съветват, да действате смело. Непременно ще получите награда за това, така че се захващайте за работа!

Водолей

Ще се наложи да положите не малко усилия, за да си изясните какви са всъщност отношенията, които Ви свързават с обкръжаващите. Днес много от представителите на знака ще разберат, на кого са наистина скъпи, и кой си дава вид, че са им такива. За някои Водолеи новите знания ще се превърнат в разочарования, но повечето от тях просто ще приемат информацията като сведение, за да избегнат недоразуменията в бъдеще. Възможни са финансови затруднения и напразни разходи. Но това не е единствената заплаха. Много голяма е вероятността да бъдат загубени важни документи, затова всеки трябва да сте пределно внимателни…

Риби

Възможни са проблеми в личните отношения, като не е изключена сериозна караница с любимия човек. Освен това, жизненият Ви потенциал е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите сложните и уморителни дейности, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, извършени с последни сили, няма да Ви бъдат от полза. Няма да успеете да реализирате някои замислени проекти, ако се опиотвате да действате самостоятелно. Затова потърсете съюзник, с чиято помощ много неща ще станат възможни. Финансовата ситуация „върви” към по-добро.

предишна статияНай-известните звездни приятелски тандеми
следваща статияПредимно слънчево време днес