Начало Любопитно Парижка галерия отваря врати за нудисти

Парижка галерия отваря врати за нудисти

1408
нудисти

Водеща парижка галерия ще захвърли дрехите и задръжките си за ден и ще отвори вратите си за десетки…. посетители нудисти. Става дума за центъра за съвременно изкуство „Пале дьо Токио“, разположен на брега на река Сена.

Заедно с Парижката асоциация на нудистите галерията организира провеждането на безплатна обиколка за любителите на голотата, която ще се проведе на 5 май. Дибидюс голите посетители ще бъдат придружени от екскурзовод, като турът им из галерията ще се проведе преди началото на работното време.

„Когато вратите се отворят, „Пале“ ще бъде отново „облечен“, увери говорителката на арт пространството Дорорес Гонзалес, като добави, че целта на инициативата е да докаже „отвореността“ на галерията.

АФП предава, че свободни места вече няма, след като са били разпродадени за по-малко от 2 дни, разкривайки нарастващия глад за натурализъм във френската столица.

Миналата година парижките нудисти получиха своя специален кът в парка „Боа дьо Венсен“, както и собствен ресторант, кръстен O’naturel.

предишна статияНай-основателната причина, поради която да откажете захарта
следваща статияМистерията с изчезването на Амелия Еърхарт е разгадана