Джъстин и Хейли Бийбър
Джъстин и Хейли Бийбър

Хейли Болдуин официално потвърди, че е сключила брак с Джъстин Бийбър, като промени фамилията си в социалната мрежа „Инстаграм” на Хейли Бийбър, съобщава Би Би Си. Канадският певец също сподели снимка, на която двамата са заедно, и под нея написа:

„Моята съпруга е невероятна”.

21-годишният модел и поп звездата сключиха тайно брак през септември. Хейли, която има 15,4 милиона последователи, е променила и биографията си в социалната мрежа.

Преди два месеца се появиха слухове за венчавката, която се е състояла в Ню Йорк, но до момента Хейли ги отричаше. Тя и 24-годишният Джъстин, обявиха годежа си през юли. Тогава певецът написа в „Инстаграм”:

„Хейли, аз съм толкова влюбен във всичко у теб.”

Канадският изпълнител Джъстин Бийбър е един от най-продаваните в момента. Той изгря като тийн идол, а последният му студиен албум излезе през 2015 година.

24-годишният Бийбър стана вторият човек след певицата Кейти Пери, който достигна кота от 100 милиона последователи в „Туитър“. Неговите фенове живо се интересуват от ромнсите на певеца. Той от години излизаше с певицата селена Гомес, като връзката им прекъсваше и се възобновяваше.

предишна статияТейлър Суифт е пътувала в куфар
следваща статияСъс студа идват и поледици