Тейлър Суифт
Тейлър Суифт

Зейн Малик потвърди един от най-абсурдните слухове, свързани със звезди в последните няколко години. По време на интервю за „Вог“ той направи препратка към една странна теория, че певицата Тейлър Суифт пътува в куфар.

През лятото на 2017 г. се зароди абсурден слух, след като списание „Сплаш” разпространи снимки на бодигардовете на певицата, които изнасят огромен куфар от дома на Суифт в Ню Йорк.

Под изображението пише:

„Изглежда Тейлър Суифт бива транспортирана от своя апартамент до колата си в огромен куфар. Два огромни Кадилака и три джипа пристигнаха в дома на Суифт, за да се премести един голям куфар от апартамента си в колата. Почти 12 бодигардове местеха този товар изключително внимателно, а самата певица не е била виждана отдавна.”

Колкото и абсурдно да звучи това е във възможностите на високата 1.78 м. певица, която може да събере тялото си в този голям куфар. Като причина за това е огромното папарашко внимание, което тя привлича от години.

Въпреки, че от списанието оттеглиха коментара си, след като снимките излязоха в интернета, слуховете продължиха, и някои дори твърдят, че ако това е истина, то е доста гениално.

Сега Зейн, който излиза с най-добрата приятелка на певицата потвърди тази теория в свое интервю.

„Тя пътуваше в куфар”, заяви той пред Вог.

Може би това е била всъщност малка шега или намигване към читателите, но може и да е истина.

предишна статияАвторът на „Игра на тронове“ с нов проект за мутанти-супергерои
следваща статияОфициално: Хейли Болдуин промени фамилията си на Бийбър