Зодиак

Овен

Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци

Обидчив или досаден приятел днес най-сетне ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда , че най-светне е решил да порасне и да започне да се държи като възрастен. Тези отношения ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би сега е най-подходящия момент да решите, искате ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо нормално, но ако става прекалено често и когато продължава прекалено дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично . Приятелството не е игра на една врата.

Рак

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се появи добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове

Лъв

Урокът, който днес трябва да усвоите, се заключава в разбиране на това, че настойчивостта наистина се отплаща. Затова когато днес се събудите, направете калорична закуска и се облечете така, че дрехите да не затрудняват движенията Ви. Днес трябва да се чувствате комфортно и да бъдете готови да преминете към активни действия, щом се окаже удобен момент. Вашите постоянни усилия ще бъдат с такъв ефект, какъвто и не бихте могли да си представите. Затова ако има място, на което бихте искали да бъдете, или човек, с който искате да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това възможно.

Дева

Колкото и да се опитва днес Вашият любим човек да Ви докаже, че не му е все едно какво мислите, чувствате или искате, но просто не може да го изрази в необходимата степен, това ще му се удава доста трудно. Задачата Ви е, да го разберете от половин дума, или просто да му повярвате. Останалото ще се нареди.

Везни

За Вас днес ще е много важно да поддържате дружески отношения с хора, които са близки здо Вашия любим човек: роднини, приятели, колеги, и всички онези, които той счита за нужни му персони. Постарайте се да направите това максимално искрено, ненатрапчиво и тактично.

Скорпион

Очевидно днес за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на привършване?… Само че звездите съветват, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ срок на годност, или с лошото настроение на съпровождащите Ви лица….

Стрелец

Сменете днес ролите със своята половинка. Нека тя сега ръководи всички Ваши действия, а Вие безпрекословно да се подчинявате. Или обратно, опитайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за когото всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, колко е сложно за Вашия любим човек да живее с Вас?

Козирог

Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сега сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей

Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения. Днес са вероятни нови запознанстева, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек. В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

предишна статияОблачно време и днес, с превалявания от дъжд и сняг
следваща статияИзвадиха от търг светлинния меч на Люк Скайуокър