октомври

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай – поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Този ден е добър за онези, които си поставят многобройни и разнообразни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са възможни, но ще успеете да ги поправите незабавно. Възможни са проблеми в семейството и не е изключено скарване с любимия човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще успеете да решите през близките няколко дни.

Рак

Това е денят, от който може да се възползвате по Ваше усмотрение. Ще успеете да спечелите победа по няколко различни начина. Само че Вселената не предоставя такива дни, за да ги пилеете за домашна работа или за ремонт на шкафчето. Възползвайте се от това време, за да се сближите с околните. Прекарайте този ден, споделяйки своята философия и споделяйки своите чувства. Добри или лоши, Вашите мисли трябва да бъдат чути.

Лъв

Днес ще се наложи да престъпите някои свои принципи, заради интереса и благото на своя любим човек. Няма да е лесно да направите това, но ако все пак успеете, може искрено да се радвате, че в живота Ви е влязла силна и истинска любов – такава, за която сте могли само да мечтаете.

Дева

В сутрешните часове неопределеността на ситуацията може да Ви подейства доста на нервите(особено ако рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи възможност да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите отношенията с родителите си или с други, важни за Вас хора. Замисляйки това или онова начинание, дори то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово състояние. Ако въпреки здравия разум започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат напразно похабени.

Везни

Днес в отношенията с любимия Ви човек ще се случи нещо непонятно, необяснимо и странно, което никаква логика – нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите изход от ситуацията опипом, или … по миризмата.

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви предстои един успешен ден. Ще постигнете своето, от време на време умело лавирайки между Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до колко Ви върви, а до проява на лични качества. Това значи, че имате всички основания да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат забелязани и може да се възползвате от случая, за да поискате повишение на заплатата. Вечерта е възможно да получите важно известие. Ще Ви се стори, че веднага трябва да вземете решение, но е по-добре да почакате до следващата сутрин. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите възможности и уловки.

Стрелец

Трудно Ви е да се решите на нещо? Само сутринта може да се появят надеждни инициативи или да организирате успешни срещи. Останалото време на деня е добре да посветите на творческо търсене и подготвителни работи. Даже и не си мислете за покупки или важни мероприятия. Чак късно вечерта ще изпитате нов прилив на сили и ще Ви се иска да обсъдите с близките си хора финансови, търговски или стопански планове за близките дни. Позициите на небесните светила е такова, че Ви дава голам апетите, способност да надценявате своите сили и желание да спорите с авторитетни хора. По-добре не разчитайте на късмет и поукротете своите амбиции.

Козирог

За Вас това няма да е най-лекия и приятен ден: ще донесе много недоразумения и неловки ситуации, пораждащи напрежение в отношенията. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в семейството. Наистина, ще се наложи да се постараете доста, но резултатът ще е удовлетворителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите очаквания, но пък ще Ви даде възможност да узняате нещо ново за себе си. Поради пониженият жизнен потенциал днес , трябва да сте особено внимателни към своето самочувствие. Откажете се от вредните навици и си спомнете за ползата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. . Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Семейните работи може да се окажат затрудняващи, но това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е възможно да оправите някакъв проблем, който всички прекалено дълго са игнорирали.Способността умело да влизате в ролята на преговарящ , е пряк резултат на предаността Ви към дома и семейството. Въобще Вие имате прекрасната възможност в дадения момент да уговорите когото си искате и за каквото си искате. Направете го.

предишна статияРеал дава Бейл и още двама за трио от Манчестър Юнайтед
следваща статияЗначителна облачност и доста валежи днес