Начало Спорт Реал дава Бейл и още двама за трио от Манчестър Юнайтед

Реал дава Бейл и още двама за трио от Манчестър Юнайтед

1081

Ръководството на Реал Мадрид е осъществило контакт с Манчестър Юнайтед, като „белите“ са отправили интересно предложение към своите английски колеги.

Според „Манчестър Ивнинг Нюз“ от „Сантиаго Бернабеу“ са подновили интереса си към Давид де Хеа, а в добавка са регистрирали и желание да привлекат Пол Погба и Антони Марсиал, в случай че „червените дяволи“ решат да се разделят с тях, пише „Спортал“.

В замяна от Реал са предложили на Юнайтед т.нар. „първа опция“ за трима от настоящите играчи на Зинедин Зидан. Това означава, че ако някой клуб отправи оферта за един или повече от тези футболисти, то Юнайтед ще има възможността да го вземе, ако плати същата сума. Според „Ивнинг Нюз“ Гарет Бейл е едното име. Изданието не разкрива със сигурност кои са другите двама играчи, но споменава, че от „Олд Трафорд“ имат интерес към Тони Кроос и Лука Модрич, така че може някой от тях да бъде включен в евентуална размяна.

От Манчестър Юнайтед обаче категорично отказват да се разделят с Давид де Хеа, за когото се очаква съвсем скоро да подпише нов договор с клуба. Много малко вероятно е пък Реал да продаде и Кроос, и Модрич. Все пак от „Манчестър Ивнинг Нюз“ не отхвърлят възможността Реал и Юнайтед да разменят играчи през лятото.

предишна статияМФ прогнозира: Минималната заплата през 2021 година ще бъде 650 лева
следваща статияНякои ще се чувстват нерешителни днес, но за други е дошъл моментът да действат