Начало Спорт Новак Джокович претърпя операция на лакътя

Новак Джокович претърпя операция на лакътя

1099

Сръбският тенисист Новак Джокович е претърпял операция на лакътя. Затова сподели самият бивш №1 в световната ранглиста в обръщение към своите фенове:

„Здравейте, приятели! Дължа ви някои новини за възстановяването ми. Търпя тази контузия в последните две години и през това време се срещнах с много лекари. Трудно е да се разкаже колко различни мнения, диагнози и предположения имаше… Не беше лесно да избера какъв път да поема и какво да направя.

Пропуснах 6 месеца през миналия сезон като се надявах да се върна напълно възстановен, но за съжаление отново почувствах болка. Липсват ми турнирите и състезанията. Това е в кръвта ми и просто трябваше да опитам на Откритото първенство на Австралия.

Съгласих се обаче с екипа ми, че трябва да опитам различни методи след като приключих в Австралия и преди няколко дни претърпях малка медицинска интервенция на лакътя ми. Изглежда сега съм на добър път и ще се възстановя напълно.

Това е голямо преживяване за мен, трябва да призная. Научих доста и съм благодарен. Винаги съм се грижил за тялото си, а то ме възнагради с няколко невероятни години. Настроен съм позитивно и следват стъпките на възстановяването си, за да се върна на правилното място, което обичам най-много. На корта. Ще ви информирам своевременно да случващото се. Благодаря за подкрепата!“

предишна статияНешка Робева пое ансамбъла на Германия
следваща статияОрганизаторите на Sofia Open затвориха устите на хейтърите и интригантите