Начало Водещи 72 годишен германец е най-татуираният мъж в страната

72 годишен германец е най-татуираният мъж в страната

2747
най-татуираният
снимка: списание Билд

Немски пенсионер, нарекъл себе си Магнито, е покрил 98% от тялото си с татуировки, като само подметките на краката му не са татуирани. Информират от „Дейли Мейл“

72-годишният мъж, чието истинско име е Волфганг Кирш, си е направил 86 големи татуировки през последните две десетилетия и официално е най-татуираният мъж на Германия. Пенсионираният пощальон от Берлин казва, че неговата страст започва веднага след падането на Берлинската стена през 1989 година. Магнито казва, че не е можел да си направи татуировки, докато е работил в пощата в ГДР, и е трябвало да изчака обединението на Германия, за да получи първият си татус.

снимка: списание Билд

Той притежава и 17 импланта под кожата, включително в гърлото и в пръстите си. Някои от металните импланти са магнитни и могат да привличат кламери. Най-татуираният германец е покрил с татуси лицето, ръцете, торса, гърба и краката си и е прекарал под иглата на татуиста общо 720 часа.

Той казва пред Bild:

„В ГДР татуировките бяха забранени и немислими за служителите в пощата. „Едва на 46 години си направих първата татуировка, сълза под окото.“

Пристрастяването му му е коствало общо 25 000 евро и дори е татуирал черните си очни ябълки. В днешно време 72 годишният пенсионер се радва на обществено внимание.

„на улицата ме спират за автографи и хората искат да си направим снимки“.

снимка: списание Билд

Само стъпалата на краката му все още не са татуирани, казва Магнито.

предишна статияНова оставка в Обединеното кралство заради критики към Меган и Хари
следваща статияЩе доведе ли Григор Димитров Лолита в България?