Григор Лолита Османова
Снимка: Instagram

Приятелката на Григор Димитров – Лолита Османова заяви, че иска да дойде в България. Красавицата се включи на живо в Инстаграм и отговаряше на въпроси на почитателите си.

„Никога не съм била в България, но мисля, че е прекрасна страна. Хората са много готини. Надявам се да посетя България, ще видим“, каза Османова.

Оказа се, че Лолита обича и  българската музика и дори има няколко песни в плейлистата си.

За връзката между двамата стана ясно в края на ноември. Тогава Григор  официално показа в „Инстаграм“ снимка с  дъщерята на един от най-богатите хора в Русия.

За тях вече се говореше, че са двойка, тъй като досега двамата споделяха в социалните мрежи снимки с еднакви гледки и красиви пейзажи. Докато са в прочутия алпийски курорт Анси, Димитров и Османова пускаха еднакви снимки, но не и кадър заедно.

Първата им официална публична проява беше по време на откритото първенство по тенис на Австралия. В Мелбърн Лолита беше редом до Григор и го подкрепяше по време на всичките му мачове.

Григор Лолита
На снимката: Григор Димитров и Лолита Османова в Мелбърн

По-късно двамата пуснаха и снимки от Маями.

Ако Лолита дойде в България това ще бъде втората известна приятелка на Григор, която посещава страната ни. Преди нея българинът доведе у нас и Никол Шерцингер.

предишна статия72 годишен германец е най-татуираният мъж в страната
следваща статияГърция рестартира туризма си от средата на май