Моника Белучи
Моника Белучи

В събота Моника Белучи се появи със своя спътник Никола Льофевр, за да присъства на бала с маски, организиран от Диор.

„Долче вита“ за Моника Белучи. Макар че се очаква през уикенда на филмовия фестивал в Кан, чийто начален старт на 72-тото издание ще бъде даден на 14 май, актрисата се появява през уикенда в Италия. В събота тя беше във Венеция, за да присъства на Bal Tiepolo, събитие, организирано от Диор в кулоарите на биеналето.

Моника, Никола
Моника Белучи и Никола Льофевр

Облечена с рокля в златно и черно, с маска в същата тоналност, италианската звезда беше лъчезарна, придружена от своя приятел, художника Никола Льофевр.

Влюбените птичета за пръв път бяха видени при пристигането им с водно такси. Невероятната Моника Белучи не отказа да поздрави фотографите и феновете. Освен 54 -годишната звездата на бала присъстваха още няколко международни личности сред които актрисата Амира Казар, а също така и Карли Клос, Тилда Суинтън и Сиена Милър.

Моника Белучи ще бъде в Кан, между другото, за дългоочаквания филм на Клод Лелуш „Най-красивите години на живота“, който ще бъде представен извън състезанието в събота. Дали тази, която бе господарката на церемониите за откриване и закриване преди две години, ще се появи на сцената за реч? Залозите са дадени.

предишна статияХоливудска актриса призна плащането на подкуп и избегна затвор
следваща статияМадона може да не пее на „Евровизия“