Начало Водещи Мирослав Иванов: Главен прокурор е лице, което се разследва за престъпления

Мирослав Иванов: Главен прокурор е лице, което се разследва за престъпления

54
Мирослав Иванов
На снимката: Мирослав Иванов

Последните 2-3 дни отчетливо се забелязва една тенденция – избягва се да се говори за слона в стаята.

Говори се за часовници, снимки, парламентарни комисии..да, безспорно важни теми. Но най-важната измежду тях е за бухалките/чадърите в държавата.

И именно тук главна роля играе Прокуратурата на Р. България! Нито един осъден за корупция по високите етажи на властта, въпреки множеството скандали през последните 10 и повече години! Изтекли записи, смс-и, снимки, коментари, които недвусмислено показват активна колаборация между прокуратурата и политици и политически формации /Герб-ДПС/.

Длъжността главен прокурор се изпълнява от лице, срещу което има образувано производства за извършено престъпление и за евентуалната му съпричастност към организирана престъпна група!!!

Същата тази прокуратура оказва натиск на ръководителя на професионалното звено в МВР да подаде оставка!!! Тази институция, от която зависи да имаме независимо разследване – по случаи като този със Семерджиев например (който помете и отне живота на две млади момичета и за когото бе установено, че има поставяни чадъри..също като имотния измамник Мартин Божанов – нотариуса и още десетки, а може би и стотици престъпници, съсипали живота на хиляди българи и покровителствани от политици и прокуратура).

И тук още дълго можем да си говорим за бухалките и чадърите.

Но въпросът е кога общественото внимание ще бъде поставено там, където са истинските проблеми, за да не могат Герб и ДПС да продължават да се оправдават с: “ами не го познаваме”.

Коментарът е публикуван във Фейсбук профила на Мирослав Иванов. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

Още новини от деня – четете тук

предишна статияЮрген Клоп призова феновете на Ливърпул за спокойствие след равенството с Манчестър Юнайтед
следваща статия„Стършел“ гостува на ДЕБАТИ: Как така двама министри се оказаха толкова нужни за българската демокрация?