Начало Водещи Меган Трейнър иска градинска сватба

Меган Трейнър иска градинска сватба

1386
Меган Трейнър

Певицата Меган Трейнър иска градинска сватба, тя с нетърпение очаква да се омъжи за годеника си Дарил Сабара, но би се радвала ако церемонията се състои в градината ѝ, съобщи „Контакт Мюзик“.

„В това е цялата битка. Ние просто можем да използваме маса за пикник“, споделя Трейнър.

А годеникът и е щастлив да я остави да води подготовката за сватбата им.

„Толкова съм ентусиазиран. Сънувам това всяка вечер. Това е нейният специален ден и аз съм щастлив да бъда част от него. Развълнуван съм, че тя каза „да“ на годежа“, споделя Сабара пред списание „Пипъл“

Междувременно Меган признава, че иска да „завърже“ годеника си възможно най-скоро.

„Ние ще го направим рано или късно, не знам къде и кога, но ще то направим. Ще го завържа. Той е мой“, споделя певицата.

24 годишната Меган и преди е признавала, че е знаела, че иска да прекара остатъка от живота си с нейния годеник.

На въпроса кога е разбрала, че Дарил е мъжът на живота ѝ, тя отговаря „от първата седмица. Бях малко агресивна. Ние си казахме „обичам те“ само след една седмица, отне минута и половина той да отговори нещо като „омагьосан съм от теб“ или нещо като това. Тогава аз го попитах „какво имаш предвид това?“ просто го кажи.“

Меган споделя, че никога не е обичала „никое друго човешко същество“ толкова, колкото тя обича Дарил и се наслаждава на всеки ден прекаран с него.

Пред „Банг Шоубиз“ тя казва „това е като изтърканата фраза „ти ще знаеш, като знаеш“ и това е толкова реално, защото никога не съм имала нещо подобно като това с друг човек. Аз съм с него буквално всеки ден и не ми е писнало, и той дори ми липсва като не е около мен“.

предишна статияАриана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак Милър
следваща статияБлагоприятен ден за една от зодиите, а за друга – нови начинания