Начало Водещи Ариана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак Милър

Ариана Гранде коментира за първи път смъртта на Мак Милър

2945
Мак Милър, Ариана Гранде

Певицата Ариана Гранде публикува в социалните медии коментар относно смъртта на бившия си приятел Мак Милър, съобщи Би Би Си.

Това е първото ѝ публично изявление откакто той почина. Гранде го описва като нейния „най-скъп приятел“ и „мила, сладка душа с демони, които той никога не е заслужил“.

В описание на видео в тя пише, че „толкова съжалява“, че не е успяла за поправи или отнеме неговата болка.

Истинското име на Милър е Малкъм Макормик. Той беше отворен относно наркотичната си зависимост.

Милър беше открит в дома си в Калифорния, като причината за смъртта му не е била обявена официално, но се смята, че е свръхдоза.

Във видеото, което Гранде публикува в петък се вижда как двойката се смее заедно и той я моли да спре да го снима докато ѝ разказва история.

Двойката се запозна през 2012 г. и потвърди, че са заедно през 2016 г. Те работиха заедно по много песни и дори участваха заедно по време на концерта „One Love Manchester“, който се проведе, след като участие на Гранде беше белязано от терористична атака през 2017 г.

Милър и Гранде прекратиха връзката си по-рано тази година. Когато се разделиха певицата го описа като „един от най-добрите ми приятели в целия свят“ и заяви, че продължава да го уважава и обича, дори след раздялата им.

Гранде по-рано публикува черно-бяла снимка в памет на Милър, но в публикацията от петък тя за първи път даде коментар за смъртта му.

Няма информация за планирано погребение на 26 годишния рапър, но в американските медии се разпространи новината, че тялото му е било отнесено от Лос Анджелис в родния му Питсбърг по-рано тази седмица.

предишна статияДжъстин Бийбър и Хейли Болдуин са сключили брак
следваща статияМеган Трейнър иска градинска сватба