Начало Водещи Благоприятен ден за една от зодиите, а за друга – нови начинания

Благоприятен ден за една от зодиите, а за друга – нови начинания

1607
ден зодиак парични проблеми

Овен 
Този ден не може да бъде наречен безусловно благоприятен, но Овните могат да извлекат определена изгода даже от неудачното стечение на обстоятелствата. На помощ на представителите на знака идват фантазиите и находчивостта, сменяйки обичайната за Овена прямота. Много Ваши постъпки поставят близките Ви в задънена улица, във връзка с което отношенията в семейството стават по-напрегнати. Старайте се спокойно да приемате конструктивната критика и се вслушайте в съветите – те ще Ви помогнат да избегнете грешки и загуби.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак

Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

Везни

Денят е много повече подходящ за самостоятелна работа, отколкото за съвместни проекти. Доста трудно ще се окаже намирането на общ език със сътрудници и делови партньори, а и тези, които са Ви съюзници доста често ще допускат досадни, и от време на време даже глупави грешки. Везните – ръководители трябва особено внимателно да наблюдават подчинените си и да внимават дали всички техни указания са разбрани правилно. Доста добре се разбирате с представителите на по-възрастното поколение, но в отношенията с децата има още какво да се желае. Ще са Ви нужни изключителна деликатност и биволско търпение, за да не обидите капризничещото

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Вашата половинка е не само любимиятВи човек, но и Ваш приятел. Затова споделете с нея всичко, което е „накипяло в душата Ви. Помолете я за съвет или нека просто да Ви изсклуша. В клрая на карйщата вие сте заедно, за да се правите по-щастливи един друг, а сега за постигане на щастиети не Ви достига само разбиране.

Козирог

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Водолей

През този ден Вашия любим човек старателно ще скрива чувствата си към Вас, но топва няма да му се получава, защото ще се чете много ясно в очите му. Постарайте се да видите в тях истината, и да не мъчите своята половинка с необходимостта да подбира думите си. Няма да намери подходящите, дори и много да иска.

Риби

Събитията се развиват толкова бързо, че и да искате да се приспособите към ритъма им на промяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже напрегнат, и не много приятен. Много мислите за онова, с което не сте успели, но забравяте за своите постижения, а заобикалящите не бързат, а и не искат да Ви ги напомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя ежедневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят интересни идеи, но няма да Ви стигне ентусиазъм, за да се опитате да ги реализирате. За съжаление никой не бърза да подели с Вас жинената си енергия и оптимизъм, макар че отношенията Ви с другите хора са добри.

предишна статияМеган Трейнър иска градинска сватба
следваща статияИ днес времето остава без промяна