Начало Водещи „Историята с Даяна се повтаря“: Джордж Клуни се притеснява за Меган Маркъл

„Историята с Даяна се повтаря“: Джордж Клуни се притеснява за Меган Маркъл

1104
Меган Маркъл
На снимката: Меган Маркъл

В интервю за австралийско списание холивудският актьор Джордж Клуни, изрази загрижеността си относно тормоза, който търпи Меган Маркъл.

След брака си с принц Хари Меган Маркъл е обект на много критики. Освен заради затруднените отношението с баща си, който редовно излива скандали в таблоидите, херцогинята също е обект и на много злонамерени забележки. Ако не може да се защити директно, Меган Маркъл може да разчита на приятелите си да застанат зад нея. Неотдавна близки ,пожелали анонимност, изразиха мнението си пред списание „People“, с цел да поставят нещата на място и да кажат всичко добро, което мислят за младата жена.

Интервюиран за австралийското списание „Who“ по повод промоцията на новия си филм „Параграф 22“, Джордж Клуни също реши да подкрепи приятелката си. Той бе сред гостите на кралската сватба заедно със съпругата си, адвокат за човешки права Амал Клуни.

Джордж подчерта, че е притеснен за бившата актриса. „Те я преследват навсякъде, тя е преследвана и демонизирана“, каза той със съжаление. Джордж Клуни отиде още по-далеч и не се поколеба да я сравни с принцеса Даяна, трагично убита през 1997 г. в автомобилна катастрофа в Париж, докато е била тормозена от папараците.

„Това е бременна жена в седмия месец, която е преследвана навсякъде, демонизирана, преследвана по същия начин, по който беше Даяна, това е историята, която се повтаря“, каза той и добави: „Видяхме как свърши. Мога да ви кажа колко разочароващо е да видите, например, публикувано писмо на момиче до баща му. Смятам, че е безотговорно и дори ме изненадва.” Джордж Клуни има предвид изпратеното писмо от Меган Маркъл до баща ѝ, в което тя го моли да не споменава повече за нея публично и това беше публикувано от британската преса миналия уикенд.

По-лежерно актьорът и продуцент също така коментира информацията, че щял да бъде кръстник на бъдещото кралско бебе: „О, да, аз ще му бъда кръстник. Не, това е лъжа! Вече съм баща на близнаци, имам достатъчно глупости, с които трябва да се справям … буквално“, пошегува се той. Очаква се Меган Маркъл да роди в началото на пролетта.

предишна статияИзкуствен интелект открива детски болести като лекар
следваща статияЕдна от зодиите ще загуби пари, а усилията на друга ще се увенчаят с успех