Начало Водещи Една от зодиите ще загуби пари, а усилията на друга ще се...

Една от зодиите ще загуби пари, а усилията на друга ще се увенчаят с успех

1192
хороскоп

Овен 
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Успешен ден за Вас ще бъде днешния, ако сте решени да се занимавате с практически задачи. Ще откриете у себе си нови таланти, а в обкръжението им – хора, готови гръмко да им се възхищават. Те ще забележат и оценят Вашите достойнства, а това ще се отрази положително на развитието на всякакви отношения. Не е желателно да планувате за този ден някакви сериозни промени в заобикалящата Ви обстановка, включително ремонт или преместване. Днес ще Ви бъде много трудно да се разделите с всичко, с което сте свикнали, дори и тези вещи повече да не са Ви нужни.

Везни

Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия любим в частност. Само че би било прекалено неразумно, ако решите да демонстрирате своето превъзходство.

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец

Времетео , което Вашият любим човек ще иска да прекара през този ден с Вас, съвсем няма да е в количество, което Ви се иска. По тази прична може да стигнете до спорове, даже и до кавги. Има възможност да намерите компромис, ако и двамата се стремите към това.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и полиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Нищо не значещ разговор за времето с непознат човек , може да доведе до съвсем значими последствия. Затова преди да се оплачете от студ, вятър или омразен дъжд, избере си по-симпатичен и приятен събеседник. Че знае ли се?…

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления – неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние – навярно ще си намерите начин за развлечение.

предишна статия„Историята с Даяна се повтаря“: Джордж Клуни се притеснява за Меган Маркъл
следваща статияИ днес остава ветровито, ще превалява сняг