зодиак

Овен

Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

 

Телец

През първата половина на деня емоционалният фон ще бъде доста нестабилен. Настроението на Телците ще бъде променливо : ту прекалено неотстъпчиви и непреклонни, или обратно – странно отстъпчиви и сговорчиви. Въобще не е желателно да се договаряте през този ден за каквото и да било важно: ще обещавате прекалено много, а да спазите дадена дума ще Ви бъде трудно. Денят е свързан с ненужни разходи. Те няма да са значителни, но въпреки това по-късно ще съжалявате за икономиите, които не сте направили. Полезен е контакт с деца и те ще Ви заредят с нужната доза оптимизъм.

Близнаци

Ако до този момент не сте успели да отделите за себе си малко свободно време, постарайте се, да го направите в близко бъдеще. Позвънете в спа-салон или си купете кмига, която отдавна сте искали да прочетете. Или пък решете, за къде бихте искали, да се отправите на пътешествие. Дори и да не можете да си вземете отпуск в близките няколко месеца, малка почивка във време, в което ще можете да се занимавате с каквото си поискате, ще Ви помогне да се заредите с енергия, която ще Ви е нужна, за да се справите със своите задачи. Трябва да използвате всяка възможност за размисъл. Вслушайте се в своите чувства.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни

Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се равалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще върват трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите…

Стрелец

Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

Козирозите ще получат щедра награда за свършената работа, само че много от амбициите на представителите на този знак ще останат нереализирани. Може да се уговорите с ръководството за увеличаване на работната заплата, но едва ли ще постигнете повишение в службата. Това е успешен ден за кратки пътувания, екскурзии, а също и за общуване с делови партньори в неформална обстановка. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, независимо дали става въпрос за роднини, или просто за познати. Като цяло денят е благоприятен за общуване с членовете на семейството. Младите влюбени могат да страдат от недостиг на ярки впечатления. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Днес Вашия любим човек ще направи нещо толкова неочаквано, че само ще можете да го гледате с огромни учудени очи. Звездите много искат да вярват, че упоменатото нещо ще бъде за Вас изключително приятно, радостно и удовлетворяващо.

предишна статияАПИ: Вижте къде има ограничения в движението
следваща статияМоника Белучи отново е свободна, връзката й с Никола Лефевр приключи