Моника, Никола
Моника Белучи и Никола Льофевр

Това е краят на една красива история. След няколкомесечна връзка Моника Белучи обяви, че е скъсала с Никола Лефевр. Човек, към когото запазва най-дълбока привързаност.

На 54 г. Моника Белучи отново е свободна. Докато бившият й съпруг Венсан Касел изживява прекрасна любов с Тина Кунаки, която роди малкото си момиченце на 19 април, красивата брюнетка току-що скъса с любимия си Никола Лефевр. Четири месеца след официализиране на връзката им актрисата и нейният 37-годишен художник, решиха всеки да тръгне по своя път. Това е, което майката на Дева и Леони сподели пред италианското списание F. Без да разкрива причините за тяхната раздяла, актрисата от „Астерикс и Обеликс: Мисията Клеопатра“, обяви, че поддържа много добри отношения с този, който сега е нейния бивш.

Моника Белучи и Никола Лефевр остават приятели.

„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или в ресторанта: като приятели“, обещава секссимволът на 90-те години. Нека феновете на тази двойка се уверяват, че отново ще имат възможност да видят Моника Белучи и Никола Лефевр в първия ред на най-големите събития, както вече бяха направили за шоуто „Шанел“ през март, за вечеря на „Картие“ през април, или за бала с маски на „Диор“ през май.

Моника Белучи запазва наистина много красив образ на този, с който споделяше живота си в продължение на няколко месеца. „Много добре се разбирахме и този човек ме научи толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност“, казва актрисата от сериала „Ten Percent“. От друга страна, не е възможно да се разбере дали Моника Белучи вече е намерила нова любов. На въпроса за темата тя просто отговаря: „Без коментар“. И все пак, с такъв сексапил, италианският модел едва ли ще остане свободна дълго време…

предишна статияЕдни ще се отдадат на роамантика, а други ще имат непредвидени разходи
следваща статияИван Хиновски: В сделката за активите на ЧЕЗ няма нищо нередно