Начало Хороскоп Една от зодиите я очаква огромна изненада, която ще повлияе на личния...

Една от зодиите я очаква огромна изненада, която ще повлияе на личния й живот

2232

Овен
Този ден не може да бъде наречен безусловно благоприятен, но Овните могат да извлекат определена изгода даже от неудачното стечение на обстоятелствата. На помощ на представителите на знака идват фантазиите и находчивостта, сменяйки обичайната за Овена прямота. Много Ваши постъпки поставят близките Ви в задънена улица, във връзка с което отношенията в семейството стават по-напрегнати. Старайте се спокойно да приемате конструктивната критика и се вслушайте в съветите – те ще Ви помогнат да избегнете грешки и загуби.

Телец

Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то – съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци

Даже и в личните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате сдържаност, отговорност, дисциплина и емоционална уравновесеност. Възможни са ограничения в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва . Такова поведение може да бъде възприето като липса на възпитание , или проява на лош вкус. Вашият постоянен партньор, възлюбен или спътник в живота, през това време може да проверите за издръжливост, надеждност и порядъчност. Ако сте открили собствен бизнес, може да успеете да преодолеете критичния период.

Рак

Днешният ден ще изисква от Вас взимане на нестандартни решения и използване на неочаквани маневри на семейния фронт. Например, опитайте с всички за всичко да се съгласявате. Те направо ще останат учудени!

Лъв

Днес може да останете с впечатление, че Вашият любим човек нарочно Ви дразни, провокира Ви, и се опитва да получи от Вас някаква определена реакция. Ако знаете точно за каква реакция става дума, дайте му я – нека човекът остане удовлетворен. Ако ли не, постарайте се да отгатнете.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да бъде лесно да възприеме всичко, което правите и говорите, сериозно. Ако не планирате да използвате своето амплоа на клоун, ще се наложи да бъдете много убедителни, за да избегнете неразбирането.

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

При Вас всичко е предстоящо: и най-бурните кавги, както и най-силните изблици на любов. Затова е за предпочитане, сега и днес да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „всякога” и „никога”. Това може да Ви накара след време много да съжалявате! И отгоре на това – не еднократно…

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог

Днес Вашия любим човек ще поиска да Ви стане още по-близък, и за тази цел ще се опита да Ви помогне в решаването на някакъв Ваш душевен проблем, да Ви подкрепя в трудна минута и въобще да направи за Вас нещо особено. Ако искате повече да се сближите, с радост приемайте предложенията за помощ.

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от само себе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Днес Вашият любим човек активно ще Ви пречи да достигнете целите, които сте си поставили. При него това ще се получи случайно и непреднамерено. Постарайте се да му посочите грешките, а това може много забележимо да промени обстоятелствата в положителна за Вашия тандем посока.

предишна статияГърция удължава ограниченията за влизане до 5-ти април
следваща статияВалежите днес временно спират