прогноза за времето

През ранните часове на денонощието валежите, предимно от сняг, ще продължат и значителни ще са в Предбалкана. Ще духа слаб, в Източна България до умерен северен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 2°.

Днес валежите временно ще спрат, а след обяд и облачността ще се разкъса. Вятърът в източната половина от страната ще остане от север-североизток, умерен до силен. В западната част от Дунавската равнина вятърът ще бъде слаб от северозапад. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са между 2° и 7°. През нощта срещу сряда отново облачността ще се увеличи и на много места ще започнат валежи от сняг. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад и временно ще отслабне.

Над планините облачността ще бъде значителна, на много места с превалявания от сняг. Ще духа умерен до силен североизточен, вечерта – северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 8°.

По Черноморието ще бъде без валеж, облачността ще се разкъса. Ще духа умерен и силен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 6-7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

предишна статияЕдна от зодиите я очаква огромна изненада, която ще повлияе на личния й живот
следваща статияЕдна от зодиите днес ще е способна на истински подвиг