хороскоп
хороскоп

Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Не е желателно посещението на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна приятелска компания може да се откаже не толкова приятно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, но за съжаление това внимание съвсем не е дружелюбно. Зависниците се опитват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците разпространяват възмутителни слухове и в резултат на всичко това от Вашето добро настроение няма да остане и следа. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и комфортно. Няма да бъде скучно: навярно ще се намерят и неща, които да са интересни за всички.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения .

Лъв

Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Днес ще преживявате за съвсем непознати за Вас хора, които са скъпи на Вашия любим човек. Иначе казано, неговото вълнение за тях ще се предаде и на Вас, и то – многократно засилено. Постарайте се все пак да не се престаравате, защото нещата може да стигнат до абсурдност.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Бъдете по- внимателни, когато боравите с домашните съдове. Днес тя няма да Ви признават за стопанин. Особено внимание се изисква, когато боравите с бодливи или режещи предмети. Небесата не Ви съветватточно сега да се занимавате с готвене. Намерете си някакво друго занимание…

Риби

Днес ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности.. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената сотуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

предишна статияЗащо трябва да изпращаме SMS-и за лечение на деца, след като даваме милиарди на Здравната каса?
следваща статияОблачно време с валежи от дъжд днес