зодии

Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате – лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина…

Телец

През този ден ще почувствате, че сте се уморили и отдавна Ви е омръзнала цялата дандания във Вашия живот. Най-голямото Ви желание ще бъде, да намерите спокойствие. Това значи, че Вашият любим човек ще се окаже наистина съкровище, ако положи всички усилия и Ви създаде атмосфера на пълно блаженство.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак

В състояние сте да разберете каква е същността на нещата, преди някой да е казал дори и дума. На практика сте толкова проницателни , че практически четете мисли. И макар това чувство да Ви е познато, благодарение на витаещата около Вас звездна енергия, то ще достигне до нови нива. Възползвайте се максимално от този дар, общувайки с най-близките си и скъпи за Вас хора. Навярно още много нови неща ще научите.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Разногласия, отнасящи се до имущество и финанси, може да доведат до конфликти с човек, който до скоро сте приемали като съмишленик. Бъдете готови да промените своите планове заради нововъзникнали обстоятелства, както и да се откажете от някакви приятни, но незадължителни разходи. Отношенията с близките през този ден ще са доста сложни, но особено ще Ви огорчи невъзможността да намерите общ език с любимия човек. Вярна линия на поведение ще успеят да изберат не много Скорпиони. На повечето от тях ще пречат емоциите.

Стрелец

Предстои Ви да преживеете малко неприятно време, свързано с необходимостта да общувате с човек, който не Ви е съвсем приятен и симпатичен, или да обяснвата на такъв, който въобще не желае да слуша. Ще успеете да запазите спокойствие само ако сте изключително сдържани. Възможни са парични постъпления, но и разходите ще бъдат доста големи, така че финансовото Ви положение няма да се промени значително. Спорове с близките са възможни, но пък ще носят изключително конструктивен характер. През този ден може да бъдат решени много важни семейни проблеми.

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.

Водолей

Днес може да възнинат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

предишна статияДнес максималните температури в страната ще са между 8° и 13°
следваща статияПървата жена-таксиметров шофьор, или коя е мадам Декурсел?