зодиите

Овен
Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

 

Телец

Днес ще Ви е доста трудно да запазите спокойствие – този ден е свързан с рязко увеличение на количеството на раздразняващите фактори. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хората, на които, изглежда, доставя удоволствие да Ви дразнят. Старайте се, да не влизате в спорове със странични хора, както и да не се обиждате на близките си – това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса. Ако позволите да Ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да Ви позволят да се съсредоточите на нещо полезно.

Близнаци

По-внимантелно с финансите и дългосрочните инвестиции! Днес няма да Ви бъде лесно да успоите на съблазъна да вложите пари в някаква съмнителна, но на пръв поглед многообещаваща схема, но по-разумно би било, да предпочетете нещо по-сигурно и надеждно. В професионалната сфера е силно влиянието на позитивните тенденции. Ще се появят нови възможности, за които по-рано дори и не сте смели да мечтаете, а кръгът Ви на общуване силно ще се разшири. Представителите на противоположния пол просто няма да могат да останат равнодушни към Вашето обаяние и затова определено няма да имате причина за оплаквания от липса на внимание. Можете изцяло да се доверите на своята интуиция.

Рак

Това е един от онези дни, когато може да си позволите практически всичко. Вашият личен авторитет едва ли ще бъде поставен под съмнение. Обещават да бъдат успешни контактите с хора от чужбина, с известни фигури в областта на науката, социалната дейност, политиката и юриспруденцията. Ще имате успех във всички начинания, които се отнасят до свободното и индивидуално творчество. Възможни са щастливи събития, свързани с децата или семейството, а може и с любовния живот.

Лъв

Днес ще разберете, че много действия, отнасящи се до Вашия личен живот, правите автоматично, без да се замисляте кой-знае колко защо и по какви причини се случва това, а и защо се случва точно по такъв начин. Ако това е вярно и за думата „обичам”, трябва да се замислите за целесъобразността на вашите взаимоотношения.

Дева

Готови сте да се занимавате със сложна работа и решаване на трудни задачи. Този ден може да изисква подвизи, но нито една Дева няма да се изплаши от това. А и всички са съвсем на ясно, че Девите не са от страхливите. Колкото повече работа имате, с толкова повече ентусиазъм ще се залавате за нея. Конкурентите Ви няма да имат шанс нито да Ви изпреварят, нито дори да Ви приближат. Доста много от личните Ви проблеми могат да бъдат разрешени незабавно. В състояние сте да развържете всеки гордиев възел, без да се измъчвате от съмнения, нито от съчувствие към „пострадалите”, нито от лъжливо чувство за дълг. Помнете, че ако у Вас се появило желание да изгорите всички мостове зад себе си, значи действително е необходимо да го направите.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Не е нужно да воювате със своите желания – днес те са съвършено оправдани, а и също толкова безобидни. Заслужили сте си правото да се поглезите, та защо да не се възползвате от това? Ако все още не сте намерили своята „половинка”, трябва да се вслушате в интуицията си, и да направите решителната крачка към своето щастие. Има вероятност за възникване на трудности в общуването с членовете на семейството, но най-голяма е опасността от възникване на конфликт с родителите. Поведението Ви ще им се струва обидно, макар че по-късно ще се дадат сметка, че грешат…

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде трудно да Ви обясни, какво точно сяита Важно за Вас. Може би защото този въпрос няма да Ви се струва важен? Постарайте се все пак да си изясните, защо Вашата половинка така се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните съвети…

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви осигури добро настроение наистина през целия ден. Възможно е, да получите подкрепа от религиозни и културни учреждения за осъществяване на Ваши творчески проекти. В семейството и любовта Ви очакват хармонични отношения. Отделете си време за кратка разходка, която, дори и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я направите през деня, когато ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм.

предишна статияОблачно, а на места и дъждовно време днес
следваща статияРумен Радев заминава за Ватикана заедно със Стево Пендаровски