Овен

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите преживявания и да се подготвите за пътешествие? Ако отговорът Ви е „да”, това е просто великолепно, тъй като след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не означава, че трябва да се хванете за всяка възможност за приключение, особено ако у Вас има работа, която трябва да свършите преди да отпутуване. Но трябва да знаете, че за всички ще бъде добре, ако отхвърлите всички съмнения и неоправдано чувство за вина. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак

Отлично ще прекарате времето си, полека довеждайки до край разнообразните задачи, занимавайки се с решаване на несложни организационни въпроси и уреждане на малки недоразумения, възникнали между познати. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Лъв

Забързан ден ви очаква или поне ще се наложи да проведете множество разговори. Не давайте обещания наляво и надясно, защото няма да смогнете да ги изпълните всичките, независимо от оптимистичното ви настроение.

Дева

На Вашия любим човек днес особено ще му се иска, да Ви стане по-близък и скъп. За да постигне тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – не само своите, но и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата проява на инициатива с разбиране, макар че това няма да бъде лесно.

Везни

Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се равалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще върват трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

Скорпион

Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.

Стрелец

Много би било добре днес да отидете заедно на покупки, защото денят е изключително благоприятен. Опитайте се не само да накупите онова, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате удоволствие от този увлекателен, макар и доста уморителен маратон.

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот (например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми). Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей

Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите .

Риби

Денят е сложен и противоречив. Ще се наложи да се приспособявате към обстоятелствата, да се помирявате с неизбежното а и да правите отстъпки, което съвсем не Ви е по вкуса. Да настоявате на своето е безсмислено и даже опасно. Днес ситуацията изисква от Вас голяма гъвкавост, сговорчивост и готовност за компромиси. За съжаление Вие няма да получите от хора, които са Ви много скъпи: близките Ви не могат да разберат всички Ваши съмнения и стремежи. Най-важното решение ще трябва и да вземете, и да реализирате в живота, самостоятелно, без ничия помощ.

предишна статияОблачен ден с много превалявания
следваща статия10 любопитни факта за Чихуахуа