Начало Новини Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди се проведе тази вечер в...

Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди се проведе тази вечер в София

64
Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди се проведе тази вечер в София

Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди (Balkan Business Awards) се проведе тази вечер. Конкурсът, който отличи значими бизнес постижения на Балканите, с принос за устойчивото развитие на обществата в региона, се състоя в Балната зала на столичния хотел „Хаят Риджънси София“. Организатори на събитието са „Глобал Медиа“ (Global Media) и „ВИП Комюникейшън Пи Ар“ (VIP Communication PR), които са част от международната платформа за сътрудничество „Глоубъл лидерс“ (Global Leaders).

Победител в категорията „Най добра голяма община, с принос за развитието на бизнеса“ стана Община Бургас. Община Родопи взе приза в категорията за „Най-добра малка община с принос за развитието на бизнеса“. Община Казанлък беше отличена за „Най-добър принос в местното управление“.

Казанлъшкото дружество „Унимет“ стана победител в категорията „Най-добро устойчиво бизнес развитие“. Друго дружество от Казанлък – „ЮМТ“, грабна приза за  „Най-добра корпоративна и социална отговорност“.   

Фирма „Рим Рок България“ стана „Лидер в пространствени и изкуствени скали“, а „Басейни.НЕТ“ – „Лидер в продажбите на плувни басейни“.

Следващата отличена компания стана „Биотрейд“, които получиха приз в категорията „Награда за бизнес и икономически растеж“.

В секцията за „Най-добър иновативен продукт/услуга“ журито на конкурса връчи първа награда на „Агро Продукт“ от с. Габарево.

Парфюмерийната компания „Ал Амар“ стана „Най-добър работодател“, а за „Най-добър млад предприемач“ беше посочен Младен Желев от „АйТи Бизнес Проджект“.

„Лидер в сферата на благотворителността“ стана „Зонта Клуб София“.

Партньори на събитието са „Зонта Клуб София“, Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-българската стопанска камара, Българо-турската търговско-индустриална камара, Българо-македонската търговска палата, Българо-китайската търговско-промишлена палата, Международният институт за сигурност и сътрудничество.