Начало Водещи Ден за сбъдване на мечти за една от зодиите, друга ще се...

Ден за сбъдване на мечти за една от зодиите, друга ще се сблъска с неприятности

1014
зодиите

Хороскоп за 12 май 2020г.

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Телец

Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, така и за Вашия любим човек, към който и период да се отнася той. Това, как ще излезете от подобна ситуация, за сега на звездите не е ясно.Явно е, че всичко традиционно зависи само от Вас.

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи желание да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само на собствените си емоции. През деня ще настъпи добро време за творчество и за занимания , които изискват дълбоко разбиране на ставащите неща. Условията са благоприятни за занимание с психология и езотерика. Текущите събития ще Ви заставят да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Денят е доста напрегнат и емоционалният фон едва дали би могъл да бъде наречен благоприятен. Възможни са спорове с нови познати или с хора, които срещате много рядко. Колкото и да сте уверени в своята правота, вслушайте се в мнението на опонента. Навярно ще узнаете нещо ново и полезно. Не са изключени сериозни разногласия с любимия човек. В стабилните двойки неочаквано ще започне „борба за власт” и обичайно сговорчивите Раци даже и намерение няма да имат да отстъпят, а ще проявят рядък инат. Постарайте се да изгладите всички разногласия до вечерта. Иначе те ще се проточат много дълго във времето.

Лъв

Ако подстрижете косите си през този ден, значи че след това ще растат бавно. Идвайки на работа, има вероятност да видите някои кадрови промени. Още в началото на деня ще се усетите не на място. Не забравяйте, че никога не трябва да подтискате своите творчески импулси. Вечерта прекарайте в уютна и спокойна обстановка. Не мислете за работа, а си починете. Основна роля днес ще играят хора, от които очаквате съвсем друго. Това може да са децата, или пък стари приятели.

Дева

Най-хубавото от изкуствата – киното, днес ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се приемат, но най- вече би Ви се харесала интересна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на човека, с когото съвсем няма да е задължително да подържате разговор през цялото време, ще направи прекараното време съвсем хармонично.

Везни

Везните имат шанс да намеряте влиятелни покровители, инвеститори и спонсори. Бъдете енергични – колкото повече усилия полагате, толкова по-значителни ще бъдат Вашите резултати. Не е нужно да се задоволявате с малко, а по-добре се стремете към повече. Денят е подходящ за начало на собствен бизнес, а също и за обсъждане на въпроси свързани с дългосрочно сътрудничество. Новости, отнасящи се до Вашите близки, ще Ви накарат да се успокоите. Вие сте готови да се притечете на помощ на човек, оказал се в трудна ситуация, но старанията Ви ще бъдат безполезни, докато дадената особа сама не реши да действа. Не поемайте прекалено много ангажименти.

Скорпион

Май сте си прекалено самодостатъчни, за да смятате някого за своя половинка! Ако трябва да сте честни (поне пред себе си), думата „половинка” даже малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в усамотение, щом толкова никой не Ви е нужен? Помислете за това на спокойствие…

Стрелец

Няма да се наложи на Вашия любим човек днес дълго да Ви уговаря за това или онова рисковано действие, тъй като и сами ще сте готови да поемете някакъв риск и то даже по-голям , отколкото той би могъл да си представи. Само се постарайте, да не го шокирате със своята готовност.

Козирог

Помагате ли на възрастния съсед да си донесе чантата с покупки или доброволно изявявате желание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Риби

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

предишна статияВалежи и градушки на места в страната
следваща статияХакери са публикували откраднати данни на над 200 високопоставени лица и компании