Начало Водещи Денят не е подходящ за работа за една от зодиите

Денят не е подходящ за работа за една от зодиите

1311

Хороскоп за 26 март 2018г.

Овен
Днес ще имате особена нужда от консултация с близък човек, относно отношенията Ви с Вашата втора половинка. Тя ще е нужна, защото именно от страна ще се виждат проблемите, вашите грешки, а и пътят за тяхното решаване и оправяне. Вслушайте се в съветите.

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас…

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с новини, свързани с финанси. Може да разчитате на повишаване на заплатата, или на получаване на премии. На някои представители на знака ще бъде дадена възможност, за да получат допълнителна работа. Не е изключено и повишение в длъжност, но за целта трябва да прибегнете до хитрост. Работата ще бъде толкова много, че за общуване с близките, както и за почивка, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад полезни занимания, което много ще зарадва по-възрастните роднии, но ще огорчи приятелите.

Рак

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то – видимо към по-добро.

Дева

На Вашия любим човек днес ще се наложи да прояви някаква настойчивост , за да Ви убеди във верността на своето решение на ваш общ проблем. Само че съвсем не е сигурно, че неговата настойчивост ще Ви убеди, тъй като ще си имате свое твърдо мнение.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Трудностите неочаквано ще се появят там, където най-малко ги очаквате, а денят ще се окаже напрегнат и труден. Старайте се дори и за минутка да не губите контрола над ситуацията, защото щом се отвлечете, недоброжелателите ще Ви „спретнат” някоя пакост. Изключително важно е пределното внимание във всичко, свързано с финанси. Днес не сте склонни да се доверявате на когото и да било, а това може да доведе до конфликти с близките, които няма да Ви простят прекомерната подозрителност. Денят е подходящ за домашна работа , а светските развлечения ще трябва да поотложите, тъй като едва ли биха Ви зарадвали.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Днешният ден предразполага към спонтанни решения. Те ще бъдат много по-ярки и ефектни от отдавна премислените действия. Вашия любим човек ще трябва доста да се потруди, за да привлече вниманието Ви, но задачата му ще бъде доста трудна. Впрочем, той доста добре е изучил Вашите навици и привички, та затова все-пак ще успее да се справи.Ще бъде интересно!

Водолей

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да го знаете , но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който смятате, че не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я пуснете…. Би трябвало да се съсредоточите и върху семейните работи, тъй като днес от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте прекомерен ентусиазъм, а напраете само онова, за което Ви помолят.

Риби

Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

предишна статияНай-ефективният начин за сваляне на килограми!
следваща статияВ области на страната ще има поледици, в 7 – силен вятър