Начало Водещи Деми Ловато наистина иска да преобърне живота си след свръхдозата през юли

Деми Ловато наистина иска да преобърне живота си след свръхдозата през юли

2363
Деми Ловато

26 годишната певица е в клиника откакто беше изписана от болницата след нейната животозастрашаваща свръхдоза в къщата ѝ в Лос Анджелис, това лято. Наскоро се навършиха 90 дни откакто тя е в болничното заведение и според източници тя се чувства „щастлива и здрава“ и работи над това да преобърне живота си, съобщава „Контакт мюзик“.

„Деми е щастлива и здрава и напълно преобърна живота си откакто прие твърде много успокоителни. Нейно 90 дневно възстановяване наистина преобърна живота ѝ. Тя иска да остане в клиниката. Тя има наставник по трезвеност и е приключила поддържащата програма“, споделя източник близък до звездата.

Певицата трябва да реши за де отдаде на живот на трезвеност, след като няколко години страда от зависимост към алкохола. Тя също така ще трябва да се отдалечи от компанията, която е поддържала този разрушителен начин на живот.

„Деми страдаше от доста дълго време от зависимост и нейните приятели и семейство не могат да бъдат по-горди от усилията, които е положила. Този процес веднага помогна на Деми по толкова много начини. Тя не само е чиста и трезва, но ще започне и изцяло нов живот“, заяви източник близък до певицата.

предишна статияИ Риана забрани на Тръмп да ползва музиката ѝ
следваща статияИън Мънро за първи път в България