Начало Водещи И Риана забрани на Тръмп да ползва музиката ѝ

И Риана забрани на Тръмп да ползва музиката ѝ

1146
Риана

И Риана забрани на американския президент Доналд Тръмп да ползва нейната музика по време на политическите си речи, съобщи „Ти Ем Зет”. Барбадоската красавица е изпратила официално съдебно предупреждение на Тръмп да не използва музиката ѝ по време на речите си.

Адвокатите на певицата са изпратили писмо за забрана на адвокатския екип на Тръмп, след като той пусна „Don’t Stop the Music” по време на митинг в неделя в Чатануга Тенеси. Според писмото американският президент е използвай незаконно песента на Риана „във връзка с няколко политически събития състояли се в цялата страна”.

Писмото бе публикувано първо в „Роулинг Стоун” и от него се вижда, че певицата не е позволила на Тръмп да използва нейната музика и това прави излъчването и незаконно.

Репортер на „Вашингтон пост” писа на Риана в Туитър, след като бе на митинга. От своя страна тя отговори „нито аз, нито който и да е от моите хора сме били някъде около тези митинги.”

Това вече става игра за Тръмп, тъй като той получи подобни забрани и от Фарел Уилямс, семейството на Принс, Стивън Тайлър и други.

предишна статияДжордж Клуни дарява за месец Харли Дейвидсъна си
следваща статияДеми Ловато наистина иска да преобърне живота си след свръхдозата през юли