Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Телец

Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се опитвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци

През този ден звездите Ви препоръчват буквално да заразите с идеи своя любим човек, да се ангажирате с това, което го интересува и искрено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете наистина единно цяло с едни и същи интереси.

Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам – той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

Самота в тълпата – това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А  в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Голяма е вероятността, днес да объркате любовта с нежност. Ще чувствате удивителна топлота в душата си, а наименование на това свое чувство ще Ви бъде трудно да изберете… Само че е просто необходимо да го направите, макар и само да разберете, как да живеете по-нататък , а и какво ще стане с възникналите чувства.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се контролира, тъй като избухливостта му ще бъде повишена. Звездите не препоръчат дълго време да бъдете редом с взривоопасния елемент, а още по- малко- да ползвате възпламеняващи вещества, когато сте редом с него, като например остри думи или рисковани шеги.

Стрелец

Недейте днес прекалено да откровеничите със своя любим човек. Голяма е вероятността той да разбере Вашите думи превратно, да ги оцени погрешно и да си направи неправилни изводи. Това ще доведе до недоволство и обиди, а резултатът ще е коренно противоположен на очакванията.

Козирог

Вие сте много задълбочен човек, а това е отлична изходна точка в случаите, в които се налага да казвате неприятни истини. Организирайте си допълнително търсене на информация, за да се убедите, ча сте запознати с всички факти, а после се настройте да формулирате нещата така, както са според Вас. Вашето изключително внимание към всички детайли на ситуацията ще Ви направи добра услуга. Най-вече аудиторията Ви ще се окаже много по-възприемчива, отколкото сте се надявали.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигнете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

предишна статияДобро време за сделка за Рибите, Телците ги чака романтика
следваща статияДжим Кери: Рене Зелуегър е любовта на живота ми