зодиите

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Близнаци

Във всеки един от конфликтите си, обезателно бъдете по-високо. Дайте възможност на агресивния водач със свистене да се промъкне и да застане редом с Вас и само се усмихнете, ако някой се опита да Ви обвини в собствените си грехове. Вашата зрелост ще бъде достатъчен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на емоциите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична гледна точка към днешната ситуация.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма никакви особени причини, а и поведението Ви да не се различава кой знае колко от обичайното, звездите препоръчват да измислите нещо. В противен случай има опасност, да Ви заподозрат в неискреност.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Дева

Гръм от ясно небе може да Ви дезориентира, особено ако имате отношение към някакви дремещи чувства или неизяснени ситуации от миналото, които отдавна сте считали приключени. Престанете да мислите за това и се ориентирайте към перспективното. Проявете инициатива. Това не само ще подобри Вашето самочувствие, но ще Ви покаже проблемите Ви в истинската им същност, а и ще Ви подари толкова необходимото Ви усещане за перспективност .

Везни

Днес Вашия любим човек ще реши да прояви остроумие и изобретателност, което може да приключи плачевно не само и не толкова за вашия тандем, колкото за обкръжаващите Ви хора и предмети. Постарайте се да държите под контрол неговата бурна дейност.

Скорпион

Не е най-подходящото време за активна дейност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и предписания, и да си позволите повече свобода. Добре е да направите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече търпимост и бъдете снизходителни към своите и чужди слабости. Не се стремете към пълна откровеност – именно потайността може да Ви помогне да запазите хармонията в нарушените контакти. Едновременно с това ще се засилва интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни явления.

Стрелец

Времето , което Вашият любим човек ще иска да прекара през този ден с Вас, съвсем няма да е в количество, което Ви се иска. По тази причина може да стигнете до спорове, даже и до кавги. Има възможност да намерите компромис, ако и двамата се стремите към това.

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се радвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема важни решения и ни кара да завием на ляво, макар и да сме твърдо уверени, че правилната посока е на дясно. Това е само един от случаите, а като се има предвид Вашата чувствителност, Вие ще го разберете веднага щом отворите очи. Но всичко ще Ви се изясни съвсем скоро и където съвсем не предполагате, когато се срещнете и поговорите с човек, който незабавно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки(включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

предишна статияВетровит ден с леко понижение на температурите
следваща статияДевите се чувстват неразбрани, Стрелците са прекалено откровени