Начало Водещи Кои са фаворитите за крайния успех в Лигата на Конференциите?

Кои са фаворитите за крайния успех в Лигата на Конференциите?

1328
лига

От средата на настоящата 2021-ва година започна нов европейски футболен турнир. Става дума за Лигата на конференциите, който веднага след дебюта си през май месец зае трето място по значимост в клубните футболни надпревари на континента, веднага след Лига Европа и Шампионската лига. След появата си Лигата на конференциите събуди интереса не само у футболните почитатели, но и у не малко букмейкъри. Така например, в момента онлайн букмейкърът Bwin предоставя дори дългосрочни залози за тази европейска лига. Лицензираният у нас официално от НАП сайт за спортни залози ви предоставя възможността да прогнозирате кой ще грабне купата на Лигата на конференциите. А по предоставените коефициенти за всеки от евентуалните възможни победители лесно можем да преценим кои са големите фаворити на Bwin.

Кой ще спечели Лигата на Конференциите според Bwin?

И така, ако разгледаме предложените ставки на този етап Bwin има свой фаворит за спечелването на третия по големина европейски клубен турнир по футбол. И отборът е английски, а именно Тотнъм Хотспър. Интересно е, че следващият по степен възможен победител в лигата идва от Италия и това е Рома. Но много по-любопитен е фактът, че най-ниският коефициент от Bwin всъщност не гласи конкретен отбор, а да спечели „някой друг отбор“. В тази връзка можем да предположим и, че букмейкърът няма толкова явен и съществен фаворит за тази европейска лига. Все пак, с не малко възможности за победа според Bwin са и следните отбори, ако трябва да ги анализираме според предложените от тях коефициенти: АЗ Алкмаар, Славия Прага, Каа Гент, Унион Берлин, ФК Базел 1893, Фейенорд Ротердам, ФК Копенхаген и Витес Арнем.

Можем ли да заложим за краен победител в Лигата на Конференциите от сега?

Да, можете. Именно в букмейкъри като Bwin ви се предоставя подобна възможност. Идеята е да намерите страница за спортни залози, в които се предлагат точно такива залози – дългосрочни. Всички залози за краен победител в дадена лига или първенство са дългосрочни. Тук рискът, определено, е голям, особено ако първенството тепърва е започнало и нямаме кой знае какви наблюдения върху представянето на всички отбори. И тъй като това е нова по рода си уникална европейска клубна лига по футбол, прогнозирането става дори с още една идея по-трудно. Но точно защото и рискът е висок, коефициентите за краен победител в Лигата на Конференциите от Bwin също са високи. Все пак, ако смятате да поставите и вие залог на този пазар, редно е предварително да се осведомите добре за всеки от участниците и да разгледате какво казват и предполагат и статистиките за отделните отбори. При всички случаи правилата за отговорна игра важат и в този дългосрочен залог, предложен от Bwin.

Имайте на предвид, че в Bwin ще можете да поставите своя дългосрочен залог не само за крайния победител в Лигата на Конференциите, но и в други популярни първенства по футбол. На страницата със ставките за победител на въпросната лига има и коефициенти за краен победител и в другите две хитови европейски клубни лиги по футбол, а именно Шампионската лига и Лига Европа.

предишна статияБонуси и безплатни залози за българското първенство – къде да ги открием?
следваща статияFbet.info представя 5 от най-големите дербита в европейския футбол