Начало Водещи Бонуси и безплатни залози за българското първенство – къде да ги открием?

Бонуси и безплатни залози за българското първенство – къде да ги открием?

1154
залози

Според неофициална статистика над 70% от залагащите на спорт у нас редовно поставят своите прогнози с реални пари за мачове от родното първенство по футбол. Това вероятно е и причината голяма част от лицензираните у нас букмейкъри да разполагат с по-специални и интересни оферти за залози на български футболни събития. Така например, ще разберете за специален bet365 бонус от www.nostrabet.com , който е посветен точно на българската футболна лига. Но истината е, че bet365 съвсем не са единствените, предоставящи подобна оферта. В интернет можете да намерите няколко букмейкъра, които правят залозите на българското футболно първенство много по-интригуващи, а в редица случаи и по-изгодни. В този материал ще разгледаме повечето от тях, като опишем някои от най-съществените им специфики.

Специални оферти за българското първенство от bet365

В сайта на bet365 ще откриете два специални бонуса, посветени на футбола и приложими за мачовете от цели две български първенства. Става въпрос за супер бонуса за футбол, както и за бонуса за ранно изплащане на печалбата. И двете оферти включват в условията си за използване дълги списъци с лигите, за които са приложими. Следователно, освен за мачове от българското първенство – Първа Лига на България (включително Плейофи) и Купа на България – но и за събития от други първенства извън страната ни, например Висшата лига в Англия, Лига Европа и други. Бонусът за футбол на bet365 ви дава между 5% и 70% допълнителна сума от общата сума на евентуалната печалба, в случай че поставите множествен залог с минимум 3 селекции. Освен че трябва да са от изброените лиги, включително и двете български първенства, залозите следва да са в рамките на някой от тези пазари: Краен Резултат, пазар Двата Отбора да Отбележат Гол или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол.

Вторият бонус от bet365 е за ранно изплащане на печалбата. Какво ще рече това? Това е възможност преди края на събитието вашият залог да бъде определен като печеливш. Условието е ако за отбора, за който сте заложили да спечели, поведе с два гола преди края на събитието, то да се пише като приключило и с победител именно вашия отбор.

Специални оферти за българското първенство от Winbet

И от Winbet не са пропуснали да обърнат специално внимание на почитателите на българския футбол. Ако влезете на тяхната страница с Промоции от основното меню на сайта, ще намерите и въпросната специална оферта. Тя предвижда специални промоции за дербитата у нас – софийското и пловдивското, респективно мачовете между Левски и ЦСКА и Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив. Тук офертите са различни според типа дерби и често представляват безплатни залози на живо, за залози за картони в мача и много други. Препоръката ни е преди всяко дерби просто да надникнете в бонус секцията на Winbet и да видите какво може да ви предложи букмейкъра за предстоящия култов мач между грандовете на столицата или втория по големина град в България.

Във всички останали официално лицензирани букмейкърски компании у нас винаги се предлагат коефициенти за събития от родните футболни първенства. Някои от страниците пускат и извънредни бонуси, когато става въпрос за ключови мачове от съответната лига.

предишна статияNostrabet: Най-добрите първенства за успешни футболни прогнози
следваща статияКои са фаворитите за крайния успех в Лигата на Конференциите?