Пари Сен Жермен е отправил предложение на Килиан Мбапе, което ще направи французинът най-скъпият играч в света.

Френският национал попадна в горещите теми в Европа след страхотния си гол за парижани срещу Реал Мадрид в първия осминафинален мач между двата тима в Шампионска лига във вторник вечер. И катарските собственици на гранда от Париж не се бавят в това да обвържат 23-годишния футболист, който считат, че може да бъде най-добрият в света през следващото десетилетие.

Според The Independent, офертата е на стойност 500 000 седмично, като може да бъде дори по-близо до милион на седмица. Според информацията, основният претендент за подписа на Мбапе – Реал Мадрид, не може да удовлетвори подобно предложение.

Близкото обкръжение на нападателя е имал срещи с ПСЖ в сряда, на което е било отбелязано незадоволителното представяне на Реал в първия осминафинален сблъсък. И техният президент Флорентино Перес, който бил бесен от изявите на Кралския клуб, е разбрал колко трудно ще бъде да привлече Мбапе. Ако френският нападател остане в Париж, това означава, че евентуалното идване на Пол Погба става все по-малко вероятно. Договорът на полузащитника на Манчестър Юнайтед също изтича през лятото.

Мбапе умело пази мълчание относно бъдещето си, изчаквайки завършека на осминафиналния сблъсък между ПСЖ и Реал, казвайки, че иска да направи най-доброто за настоящия си отбор. И със сигурност го направи на „Парк де Пренс“, когато преодоля Тибо Куртоа, за да даде преднина на парижани преди реванша на „Бернабеу“ на 9 март.

предишна статияЛили Иванова започва национално турне
следваща статияПракарането пред компютъра време може да бъде полезно за децата до определен момент