Начало Водещи Кание Уест официално е с нова приятелка

Кание Уест официално е с нова приятелка

738

Новата връзка на Кание Уест се развива със скоростни темпове. Макар наскоро рапърът да бе обявил намерението да си върне Ким Кардашян, малко по-късно обаче той бе забелязан с нова приятелка – актрисата Джулия Фокс.

На сайта на изданието Interview се появи съвместна фотосесия на двамата влюбени, което може да се смята за официално потвърждение на връзката им.

От коментара за снимките, написан от самата актриса, следва, че романът е само от седмица. Според Фокс, тя и Уест се срещнали в Маями в навечерието на Нова година, „и това беше моментални симпатия. Той има такава енергия, много е забавно с него. Той ме накара с приятелите ми да танцуваме, да се смеем и да се усмихваме цяла вечер” – каза Джулия.

Фотосесията продължила в хотелския апартамент и според Джулия това също било изненада за нея: „Бях шокирана! Беше приготвил цяла стая с дрехи, това е просто мечтата на всяко момиче. Чувствах се като Пепеляшка. Не знам как успя да подготви всичко това, но бях много учудена: все пак прави ли се така на втора среща? Както и да е, но всичко това е толкова естествено. Не знам накъде върви всичко това, но ако то говори поне нещо за бъдещето, тогава наистина харесвам такова развитие на събитията”, призна Фокс.

По думите на Фокс, след това тя и Уест решили да продължат общуването си в Ню Йорк: „Събрахме се за шоуто Slave Play. Самолетът на Йе кацна в шест, шоуто започна в седем и той пристигна навреме. Това ме впечатли. След това отидохме на вечеря в Carbone, един от любимите ми ресторанти. Точно в ресторанта Йе започна да снима тази фотосесия, докато хората вечеряха наоколо! Всички много я харесаха и ни насърчаваха”. Самата фотосесия бе наречена Date Night.

Междувременно Ким Кардашян и новата й изгора Пийт Дейвидсън прекарват заедно на Бахамските острови, където кацнаха на 5 януари. За връзката на 28-годишния комик и 41-годишна телевизионна звезда се говори, откакто през октомври в мрежата се появиха снимки на срещата им в увеселителен парк в Калифорния.