Начало Хороскоп Kъсметът няма да се усмихнe на една от зодиите в понеделник

Kъсметът няма да се усмихнe на една от зодиите в понеделник

1284
зодиак

Овен 
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Опитвате се да успеете с всичко, и затова не успявате нито на една дейност да отделите достатъчно внимание и време. Това се отнася и за личния Ви живот.Ако имате любим човек, бъдете уверени, че това силно го обижда. А ако нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви достигнат време, сили и енергия.

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

През този ден трябва да се държите безгрижно и непосредствено, да бъдете, по възможност, максимално жизнени и естествени. Само при това положение на Вашия любим човек ще бъде приятно и интересно да е във Вашата компания, да Ви разбира и да Ви се възхищава.

Скорпион

Днес късмета просто няма да Ви се усмихва. За постигане на резултатъ, даже и най-скромните, ще се наложи буквално да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи трябва да се разглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите – денат изисква дейност, макар и тя да не е ефективна. Това се отнася не само до професионалния, но и до личния живот. Тук промените ще са Ви просто необходими, за да можете да се чувствате комфортно. Затова използвайте всяка възможност да разкъсате веригите на всекидневните задължения и грижи, за да зарадвате любимия човек с нови усещания.

Стрелец

Понякога за вас е много лесно да се докопате до същността на някакъв проблем, ако го обсъдите с човек, който Ви е близък по дух. Затова ако сега размишлявате за нещо, свържете се с някого, на когото имате доверие, и започвайте заедно да се оправяте. В какво всъщност се състои Вашия проблем? На какви съставни части може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да направите за неговото решаване?

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се опитва да Ви оказва натиск, опитвайки се да Ви наложи някакви деспотични срокове. Графиците се създават за това, че да може в тях да се правят корекции. Много по-важно е, да разбирате какво правите. Опитите постоянно да поддържате мир и съгласие, са обречени на провал. Конфликти стават, но обикновено водят до взимане на по-умни решения.

Водолей

Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна точка, но за да Ви донесе реални доходи, трябва доста да се потрудите. Днес няма да сте много във възторг, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, но в крайна сметка това ще Ви достави удоволствие. Оставените за после работи ще напомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияТайната, с която умря Никола Тесла
следваща статияВ понеделник ще продължи да нахлува студен въздух и ще има условия за виелици и навявания