Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност – всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

 

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

Днес към Вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще Ви хатеса, но място за притеснение няма да има до момента, в който да проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността.

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Рутинните дейности ще Ви доставят много повече удовлетворение, ако за тяхното изпълнение са нужни непривични контакти, оригинални методи, съвременни инструменти или нестандартни изто1ници на информация. Не е изключено по-често от обичайното да търсите електронните средства за масово осведомяване Не се притеснявайте да търсите съдействие от хора, които смятате за съмишленици. Днес те охотно ще Ви окажат подкрепа. Само че не очаквайте от тях прекалена чувствителност и прекалено внимание към личните Ви проблеми.

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион

Прекарайте вечерта в компанията на своя любим човек и изгледайте някоя комедия. Много е важно макар за час да гледате в една посока, и при това да изпитвате позитивни емоции. А къде ще се извърши цялото действие, решете сами.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Изключително много зависи от възможността Ви да се съсредоточите и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размисли, претегляне на всички „за” и „против” , както и за изработване на оптимална стратегия. Трябва да дойдете, да видите и да победите. Това означава,че ще се налага да бързате почти постоянно. За влюбените всичко ще се подрежда много добре, а силните чувства буквално ще ги вдъхновяват. Днес самотните представители на знака не трябва да хранят големи надежди за нови запознанства. Не забравяйте, че първото впечатление можа да бъде измамно.

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашят знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основн лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

предишна статияДнес ще бъде облачно
следваща статияБНР наказа Петър Волгин