Овен
Ako се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Телец

За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. При това емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за „разпускане’ не се предвиждат. Това пък ще доведе до влошаване на самочувствието, и има вероятност от нервен срив. Независимо от всички трудности, ще успеете да запазите топлите и доверителни отношения с близките си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички семейни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде много полезно.

Близнаци

Това не е най-успешният и безоблачен ден, но не е и безнадежден. Ще избягвате трудностите благодарение на своето умение да се договаряте с хората, и като се вслушвате в тези, които притежават значителна тежест в обществото. Това е ден на дипломатичност, търсене на компромиси и лавиране между Сцила и Харибда. Но резултатът от труда Ви няма да Ви разочарова. Ще успеете да уредите отношенията си с близките и да оправите отношенията в семейството. Обострената интуиция ще Ви помогне да разбирате всички от половин дума, и да се досещате даже за онова, което те биха искали да скрият. Получената информация ще използвате изключително с благородна цел.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще се наложи дълго време да доказва някаква истина, с която Вие, по една или друга причина, няма да се съгласявате. В крайна сметка или ще стигнете до консенсус, или ще промените своето мнение. Важното е, спора ви да не завърши с караница.

Лъв

Ако действате решително и смело, ще успеете да укрепите своите позиции. Ще имате възможност за нови делови запознанства, както и да намерите хора, които да Ви помогнат за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задачи, които да са много рисковани и мащабни. Възможни са неочаквани покани и предложения, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате много повече неща на ум за този ден, отколкото можете да свършите. Затова много внимателно трябва да съумеете да разпределите своето време, а Вие много добре умеете да го направите.

Дева

Има само един прост способ да облекчите себе си през следващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо. В миналото да се върнете е невъзможно. Единственият възможен вариант е, да продължавате напред!

Везни

Така Ви се иска да споделите с приятелката всичко онова, което става между Вас и Вашия любим човек! Но преди да започнете разказа си, помислете дали това няма да стане повод за недоеолство от страна на Вашия любим човек? Не на всеки е приятно да се изнасят на показ различни страни на личния му живот пред чужди хора.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Денят ще е хубав, но само ако сте готови да предприемете решителни действия и да се потрудите за слава. Очаква Ви нелека, но много важна победа. Не трябва да отделяте голямо внимание на дреболиите. Днес трябва да се заниимавате със значителни и мащабни неща. Освен това е подходящ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е трудно да направите добро впечатление. По начало сте разумни и не „губите” лесно рлавата си, но много лесно може да се породи романтична привързаност. Не трябва да се безпокоите: новите отношения ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Ако Вашия партньор е „мамино синче”, днес е най- подходящото време да направите нещо по въпроса. Опитайте да направите необходимите усилия , та поне малко да го промените! Ако всичко наистина е абсолютно безполезно, решете през днешния ден , струва ли си да продължавате вашите отношения и готови ли сте, да се помирите с неговите слабости.

предишна статия21 март: Световен ден на поезията
следваща статияОтбелязваме Световния ден на водата